Στο ‘Bad Education’ ξεθάβεται μία τεραστίων διαστάσεων απάτη σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εγκέφαλό της τον Hugh Jackman
22 Φεβρουαρίου 2020 20:16
Στο ‘Bad Education’ ξεθάβεται μία τεραστίων διαστάσεων απάτη σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-δράμα Bad Education του Cory Finley (Thoroughbreds), με τον Mike Makowsky να υπογράφει το σενάριο ενώ του cast ηγείται εδώ ο Hugh Jackman.

Το έργο αντλεί υλικό από αληθινά γεγονότα και από το άρθρο του Robert Kolker στο περιοδικό New York το 2004. Εστιάζει συγκεκριμένα σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα υπεξαίρεσης σε δημόσιο σχολείο που συνέβησαν ποτέ στην αμερικανική ιστορία. Μάλιστα, ο ίδιος ο Makowsky ήταν μαθητής λυκείου στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Long Island όταν έλαβαν χώρα αυτά τα συμβάντα.

Ο τότε διευθυντής Frank Tassone (Jackman) που μέχρι πρότινος θεωρούνταν επιφανές μέλος της κοινότητας Roslyn School District περιέρχεται σε δυσμενή θέση αφού οι αμφιλεγόμενες συναλλαγές του ξεσκεπάζονται από μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας (Geraldine Viswanathan) που ανακαλύπτει ύποπτες αναφορές εσόδων εξόδων και λοιπά οικονομικά στοιχειά. Η νεαρή ρεπόρτερ συνεχίζει να σκάβει βαθιά για να βγει η αλήθεια στο φως ώστε να φανερωθεί πια αυτήν η επική απάτη. Μαζί με τον Frank φυσικά μπλέκουν και οι έμπιστοι συνεργάτες του, όπως η βοηθός του Pam Gluckin (Allison Janney) και κάπως έτσι αρχίζει ένα ντόμινο αποκαλύψεων.

Παίζουν επιπλέον οι: Ray Romano (The Irishman), Alex Wolff (Hereditary), και η Annaleigh Ashford (Impeachment: American Crime Story).

Το Bad Education αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 25 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: