Στο ‘Bad Education’ ο Νόμος κυνηγάει τον Hugh Jackman για οικονομικές ατασθαλίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι υπεύθυνος για ένα τεράστιο σκάνδαλο σε δημόσιο σχολείο
08 Απριλίου 2020 19:17
Στο ‘Bad Education’ ο Νόμος κυνηγάει τον Hugh Jackman για οικονομικές ατασθαλίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία νέο φωτογραφικό υλικό για την κωμωδία-δράμα Bad Education του Cory Finley (Thoroughbreds), με τον Mike Makowsky να έχει επεξεργαστεί το σενάριο ενώ ο Hugh Jackman αναλαμβάνει κεντρική ερμηνεία.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά τεκταινόμενα καθώς επίσης και στο άρθρο του Robert Kolker στο περιοδικό New York το 2004. Εν προκειμένω, σημείο αναφοράς είναι ένα από τα πιο σοβαρά σκάνδαλα υπεξαίρεσης σε δημόσιο αμερικανικό σχολείο. Μάλιστα, ο ίδιος ο Makowsky ήταν μαθητής λυκείου στο εν λόγω εκπαιδευτήριο του Long Island όταν διαδραματίστηκαν τα γεγονότα αυτά.

Ο τότε διευθυντής Frank Tassone (Jackman) που μέχρι τότε θεωρούνταν ευυπόληπτο μέλος της κοινότητας Roslyn School District, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση αφού τον βαραίνουν κατηγορίες για ύποπτες δοσοληψίες τις οποίες ανακαλύπτει μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας (Geraldine Viswanathan) που βρίσκει αμφιλεγόμενα έγγραφα εσόδων εξόδων και άλλες οικονομικές αναφορές. Η νεαρή ρεπόρτερ συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια πίσω από την μεγάλη κομπίνα που υπάρχει. Μαζί με τον Frank ωστόσο, θα πρέπει να λογοδοτήσουν και οι συνεργάτες του, όπως η βοηθός του Pam Gluckin (Allison Janney) και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στο cast ανήκουν επιπλέον οι: Ray Romano (The Irishman), Alex Wolff (Hereditary), και η Annaleigh Ashford (Impeachment: American Crime Story).

Το Bad Education έχει οριστεί να αφιχθεί στο HBO στις 25 Απριλίου του 2020.