Στο ‘Bad Education’ ο Hugh Jackman κατηγορείται για υπεξαίρεση σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πίστευε ότι είχε καλύψει τα ίχνη του αλλά…
21 Απριλίου 2020 21:13
Στο ‘Bad Education’ ο Hugh Jackman κατηγορείται για υπεξαίρεση σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την κωμωδία-δράμα Bad Education του Cory Finley (Thoroughbreds), με σεναριογράφο τον Mike Makowsky και πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman.

Το εν λόγω project στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα καθώς επίσης και στο άρθρο του Robert Kolker στο περιοδικό New York το 2004. Εδώ εξετάζεται μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις υπεξαίρεσης σε δημόσιο σχολείο των Η.Π.Α. Μάλιστα, ο ίδιος ο Makowsky ήταν μαθητής λυκείου στο εκπαιδευτικό αυτό ίδρυμα του Long Island όταν συνέβησαν τα παραπάνω.

Ο τότε διευθυντής Frank Tassone (Jackman) που μέχρι τότε έχαιρε της εκτίμησης όλων στην κοινότητα Roslyn School District, έρχεται προ των ευθυνών του αφού κατηγορείται για ύποπτες συναλλαγές τις οποίες ανακαλύπτει μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας (Geraldine Viswanathan) που βρίσκει κάποιες περίεργες αναφορές εσόδων εξόδων. Η νεαρή ρεπόρτερ είναι διατεθειμένη να ξεσκεπάσει την μεγάλη οικονομική απάτη που κρύβεται εν προκειμένω. Μαζί με τον Frank εντούτοις, θα πρέπει να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και οι συνεργάτες του, όπως η βοηθός του Pam Gluckin (Allison Janney).

Το cast συγκροτούν και οι: Ray Romano (The Irishman), Alex Wolff (Hereditary), και η Annaleigh Ashford (Impeachment: American Crime Story).

Το Bad Education έρχεται στο HBO στις 25 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: