Στο ‘Bad Education’ αποκαλύπτεται μία επική οικονομική κομπίνα σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Hugh Jackman να τα βρει σκούρα!
27 Μαρτίου 2020 17:45
Στο ‘Bad Education’ αποκαλύπτεται μία επική οικονομική κομπίνα σε δημόσιο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την κωμωδία-δράμα Bad Education του Cory Finley (Thoroughbreds), με τον Mike Makowsky να έχει επιμεληθεί το σενάριο ενώ εν προκειμένω πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman.

Το φιλμ βασίζεται σε πραγματικά συμβάντα καθώς επίσης και στο άρθρο του Robert Kolker στο περιοδικό New York το 2004. Επικεντρώνεται ειδικότερα σε ένα από τα πιο γνωστά σκάνδαλα υπεξαίρεσης σε δημόσιο αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Makowsky ήταν μαθητής λυκείου στο εν λόγω σχολείο του Long Island όταν σημειώθηκαν τα παραπάνω τεκταινόμενα.

Ο τότε διευθυντής Frank Tassone (Jackman) που θεωρούνταν αξιοσέβαστο μέλος της κοινότητας Roslyn School District καλείται να αντιμετωπίσει ένα πλήθος κατηγοριών όταν οι ύποπτες δοσοληψίες του έρχονται στο φως από μία φοιτήτρια δημοσιογραφίας (Geraldine Viswanathan) που ξεθάβει αμφιλεγόμενες αναφορές εσόδων εξόδων και άλλα οικονομικά έγγραφα. Η νεαρή ρεπόρτερ με την έρευνά της εξακολουθεί να διεισδύει πιο βαθιά ώστε να αποκαλύψει μία απίστευτη απάτη. Μαζί με τον Frank βέβαια θα έρθουν σε δύσκολη θέση και οι συνεργάτες του, όπως η βοηθός του Pam Gluckin (Allison Janney) αφού είναι ώρα πια να λάμψει η αλήθεια.

Εμφανίζονται ακόμη οι: Ray Romano (The Irishman), Alex Wolff (Hereditary), και η Annaleigh Ashford (Impeachment: American Crime Story).

Το Bad Education έχει δρομολογηθεί να προβληθεί στο HBO στις 25 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: