Το trailer του The Staggering Girl από τον δημιουργό του Suspiria είναι ότι πιο παράξενο θα δείτε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Julianne Moore και Kyle MacLachlan
04 Φεβρουαρίου 2020 09:20
Το trailer του The Staggering Girl από τον δημιουργό του Suspiria είναι ότι πιο παράξενο θα δείτε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Luca Guadagnino που τον γνωρίσαμε μεταξύ άλλων μέσα από το ρομαντικό δράμα Call Me by Your Name, το οποίο κέρδισε και ένα χρυσό αγαλματίδιο, καθώς και μέσα από το θρίλερ μυστηρίου Suspiria, αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer από το νέο του πόνημα ονόματι The Staggering Girl. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ταινία, αλλά για ένα short film που έχει διάρκεια περίπου μισή ώρα.

Το The Staggering Girl παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο φεστιβάλ των Καννών και τώρα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο ευρύ κοινό μέσα από την streaming υπηρεσία Mubi. Η ιστορία βασίζεται στην Francesca κόρη της τυφλής Γερμανοϊταλίδας ζωγράφου Sophia Moretti. Μετά από μία αναπάντεχη εξομολόγηση ενός ξένου, εκείνη θα επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Ιταλία για να πείσει τη μητέρα της να την ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, τα πράγματα δε θα κυλήσουν ομαλά, γιατί με την επιστροφή της πρόκειται να επιστρέψουν και τα εφηβικά τραύματά της.

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται φυσικά ο Luca Guadagnino, με το σενάριο να υπογράφει ο Michael Mitnick. Την Francesca υποδύεται η Julianne Moore, ενώ πλάι της βρίσκονται οι Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Mia Goth, Marthe Keller, KiKi Layne και Alba Rohrwacher. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω φιλμ έχει έντονες επιρροές από το Suspiria.

Το The Staggering Girl θα γίνει διαθέσιμο για την Αμερική στις 15 Φεβρουαρίου. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.