"Χρυσάφι" δίνουν στη Zendaya για να παίξει στη νέα ταινία του Luca Guadagnino

Ο σκηνοθέτης του Call me By Your Name κλείδωσε την σταρ του Euphoria
12 Φεβρουαρίου 2022 16:58
"Χρυσάφι" δίνουν στη Zendaya για να παίξει στη νέα ταινία του Luca Guadagnino

Είναι βραβευμένη με Emmy, πρωταγωνιστεί στη δική της σειρά (Euphoria), και έσπασε τα ταμεία παίζοντας το Spider-Man: No Way Home πλάι στο έτερο ήμισύ της, τον Tom Holland. Αναφερόμαστε στην Zendaya, η οποία από ένα "παιδί της Disney" κάποτε στις γνωστές νεανικές σειρές της, μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο καυτά και ταλαντούχα ονόματα του Χόλιγουντ. 

Για αυτό και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις μετοχές της που έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο καιρό και όπως δημοσιεύει το Puck, ο Luca Guadagnino τη θέλει για τη νέα του ταινία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο διάσημος σκηνοθέτης του "Call Me By Your Name" έχει κλειδώσει την σταρ του "Euphoria" προσφέροντάς της κυριολεκτικά...χρυσάφι στα πόδια της. 

Το ρεπορτάζ του κάνει λόγο πως η Zendaya θα λάβει τεράστιες απολαβές επιπέδου μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ, με το ποσό να κυμαίνεται μεταξύ $11-13 εκατ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία. 

Το "Challengers" όπως ονομάζεται το φιλμ του θα διαδραματίζεται στον κόσμο του τένις και είναι η μοναδική πληροφορία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, Ωστόσο η φιλμογραφία του Guadagnino έχει αποδείξει πως κάθε project του αξίζει την προσοχή μας. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ίδιος και την παραγωγή η Amy Pascal, γνωστή από τις Spider-Man ταινίες της Sony Pictures.