Bones and All: Η νέα ταινία του Luca Guadagnino έχει να κάνει με κανίβαλους – Δείτε το trailer

Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο
30 Σεπτεμβρίου 2022 17:14
Bones and All: Η νέα ταινία του Luca Guadagnino έχει να κάνει με κανίβαλους – Δείτε το trailer

Η MGM έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη νέα ταινία του Luca Guadagnino, σκηνοθέτη γνωστών ταινιών όπως το Call Me by Your Name και Suspiria.

Η ταινία του ταινία ονομάζεται Bones and All και έχει πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet (DUNE, Call Me by Your Name) και τους Taylor Russell, Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, Chloë Sevigny, David Gordon Green, Jessica Harper, Anna Cobb, André Holland και άλλους.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Camille DeAngelis, το Bones And All ακολουθεί τη Maren Yearly, μια νεαρή γυναίκα που «θέλει τα ίδια πράγματα που κάνουμε όλοι», αλλά κρύβει ένα αιματηρό μυστικό: έχει μια ακόρεστη όρεξη για ανθρώπινη σάρκα. Αφού θα την εγκαταλείψει ο πατέρας της, εκείνη θα έρθει σε επαφή με άλλους κανίβαλους και θα γνωρίσει τον Lee, τον οποίο υποδύεται ο Chalamet. Έτσι, θα βρει την αγάπη, αλλά πολύ γρήγορα θα αντιμετωπίσει μία φρικτή τραγωδία.

Το σενάριο έγραψε ο David Kajganich, ο οποίος συνεργάζεται για 3η φορά με τον Guadagnino μετά το "A Bigger Splash" του 2015 και το "Suspiria" του 2018. Ο Marco Costa, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Guadagnino στην τηλεοπτική του εκπομπή "We Are Who We Are", επιμελείται την ταινία.

 

Το Bones and All θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.