Η κούκλα του ‘Brahms: The Boy II’ φέρνει ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σύντομα, μία οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο
08 Ιανουαρίου 2020 20:12
Η κούκλα του ‘Brahms: The Boy II’ φέρνει ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror θρίλερ Brahms: The Boy II για το οποίο στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο William Brent Bell ο οποίος είχε ενορχηστρώσει και την δράση του πρωτότυπου ομώνυμου φιλμ του 2016, με τον Stacey Menear να υπογράφει εν προκειμένω το σενάριο ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Katie Holmes.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία οικογένεια η οποία μετακομίζει στο αρχοντικό Heelshire, αγνοώντας την μακάβρια προϊστορία της εν λόγω κατοικίας. Εκεί ο μικρότερος γιος τους ανακαλύπτει ένα πορσελάνινο ομοίωμα αγοριού, τον ‘Brahms’ και βρίσκει σ' αυτό έναν φανταστικό φίλο. Το ζήτημα είναι ότι κάτι σατανικό μιλάει διά στόματος αυτής της κούκλας και σε πολύ λίγο θα κάνει αισθητή την παρουσία του στους ενοίκους του σπιτιού.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ralph Ineson, Owain Yeoman, Fabio William, Anjali Jay, Natalie Moon και ο Christopher Convery.

Το Brahms: The Boy II αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την STX Entertainment στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: