Στο ‘The Secret: Dare to Dream’ η Katie Holmes επανεκτιμά τη δύναμη της θετικής σκέψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Andy Tennant φέρνει στο σινεμά το best seller της Rhonda Byrne
14 Φεβρουαρίου 2020 14:05
Στο ‘The Secret: Dare to Dream’ η Katie Holmes επανεκτιμά τη δύναμη της θετικής σκέψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα The Secret: Dare to Dream του Andy Tennant το οποίο σε σενάριο των Bekah Brunstetter και Rick Parks μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του μεταφρασμένου σε 50 γλώσσες best seller βιβλίου αυτοβοήθειας The Secret (2006) της Rhonda Byrne, με την Katie Holmes να ηγείται εν προκειμένω του cast.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Miranda Wells’ (Holmes), μίας σκληρά εργαζόμενη μητέρα η οποία πασχίζει να μεγαλώσει μόνη τα τρία παιδιά της έπειτα από την απώλεια του συζύγου της. Κάποτε μία ισχυρή καταιγίδα θα αποτελέσει την αρχή για μία σειρά περίεργων γεγονότων και συμπτώσεων, ενώ η ηρωίδα θα γνωρίσει έναν αινιγματικό τεχνίτη, τον ‘Bray Johnson’ (Josh Lucas) ο οποίος δεν μπαίνει τυχαία στη ζωή τους. Ο άνδρας αυτός κάνει την εμφάνισή του σε μία αρκετά πιεστική συγκυρία και βοηθάει στο να έρθει πιο κοντά η οικογένεια της ‘Miranda’. Το θέμα είναι ότι κρύβει κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να ανατρέψει τα πάντα.

Παίζουν ακόμη οι: Jerry O'Connell, Celia Weston, Sarah Hoffmeister, Aidan Pierce Brennan, Chloe Lee και η Katrina Begin.

Το The Secret: Dare to Dream έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Roadside Attractions και την Gravitas Ventures στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: