Ο καλύτερος εναρκτήριος λόγος στην ιστορία των Χρυσών Σφαιρών είναι του Ricky Gervais

Κατακεραύνωσε Hollywood και Apple
06 Ιανουαρίου 2020 14:01
Ο καλύτερος εναρκτήριος λόγος στην ιστορία των Χρυσών Σφαιρών είναι του Ricky Gervais

Με ένα ποτό στο χέρι ο δημοφιλής Βρετανός κωμικός Ricky Gervais ξεκίνησε τον εναρκτήριο λόγο του στις Χρυσές Σφαίρες 2020 ως οικοδεσπότης για τελευταία φορά, με ένα μονόλογο ο οποίος σύντομα έφερε αμηχανία σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, όπως ο CEO της Apple, Tim Cook και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Ξεκίνησε τονίζοντας τους δεσμούς του Hollywood με τον Jeffrey Epstein και τις επιλογές παρτενέρ του Leonardo DiCaprio. Ωστόσο τα πράγματα πήραν μία εξαιρετικά άβολη τροπή όταν αποφάσισε να αναφερθεί στις μεγάλες εταιρίες, με το ύφος στο πρόσωπο των καλεσμένων να λέει πολλά.

Η Apple μπήκε στο παιχνίδι της τηλεόρασης με το “The Morning Show”, ένα εκπληκτικό δράμα – (Χειροκροτήματα). Ένα εκπληκτικό δράμα για τη σημασία της αξιοπρέπειας και του να κάνουμε το σωστό… δημιουργημένο από μία εταιρία που λειτουργεί κάτεργα στην Κίνα. Λέτε πως είστε αφυπνισμένοι, αλλά οι εταιρίες για τις οποίες δουλεύετε, Apple, Amazon, Disney, - αν το ISIS ξεκινούσε μία streaming υπηρεσία θα καλούσατε τον ατζέντη σας, έτσι δεν είναι;

Οπότε αν όντως κερδίσετε ένα βραβείο απόψε, μη το χρησιμοποιήσετε ως πλατφόρμα για να κάνετε μία πολιτική δήλωση, εντάξει; Δεν είστε σε θέση να κάνετε κήρυγμα στο κοινό για οτιδήποτε. Δε γνωρίζετε τίποτα για τον πραγματικό κόσμο. Οι περισσότεροι από εσάς ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο σχολείο από την Greta Thunberg. Οπότε αν κερδίσετε, ελάτε πάνω, αποδεχτείτε το μικρό σας βραβείο, ευχαριστήστε τον ατζέντη σας και το Θεό σας και άντε στα τσακίδια.