Χρυσές Σφαίρες 2024: Δείτε τη στιγμή που ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε το βραβείο

Κάνοντας μια ειδική αφιέρωση στον Bruce Springsteen
08 Ιανουαρίου 2024 11:05
Χρυσές Σφαίρες 2024: Δείτε τη στιγμή που ο Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβε το βραβείο

Η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών αποδείχθηκε μια σπουδαία βραδιά για τον υπερταλαντούχο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, αφού το Poor Things, η νεότερη ταινία του, απέσπασε δύο βραβεία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αμέσως μετά το Oppenheimer του Christopher Nolan, το Poor Things ήταν η δεύτερη ταινία με τα περισσότερα βραβεία στα Golden Globes 2024. Συγκεκριμένα, απέσπασε το βραβείο της καλύτερης ταινίας της χρονιάς, όσον αφορά τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ. Παράλληλα, και η κεντρική πρωταγωνίστρια, η Emma Stone, βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία του Λάνθιμου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο την στιγμή που η Emma Stone ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της ως η καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία/μιούζικαλ, καθώς και τη στιγμή που ο Γιώργος Λάνθιμος βραβεύτηκε μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές. Τέλος, ακολουθεί και η backstage συνέντευξη που παραχώρησαν.

Για την ιστορία, ο Λάνθιμος ξεκίνησε την ομιλία του με ένα αναπάντεχο αστείο, κάνοντας μια ειδική αφιέρωση στον Bruce Springsteen. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

"Εγώ απλά ήθελα να μιλήσω στον Bruce Springsteen όλη την βραδιά. Έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα, στις 23 Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί. Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι δούλεψαν στην ταινία, την Searchlight Film, την 4 Element, που ανέλαβαν την παραγωγή της ταινίας και την έκαναν πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Bruce Springsteen, που με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα. Και την Emma, φυσικά. Κέρδισε, το ξέρετε. Είναι η καλύτερη.

Σας ευχαριστώ πολύ!"