Στο ‘The Photograph’ σ’ ένα ειδύλλιο συναντιούνται παρόν και παρελθόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Issa Rae και Lakeith Stanfield να βρίσκουν την θέση τους σ΄ αυτό
04 Δεκεμβρίου 2019 17:18
Στο ‘The Photograph’ σ’ ένα ειδύλλιο συναντιούνται παρόν και παρελθόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο αισθηματικό δράμα The Photograph το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε η Stella Meghie, με την Issa Rae και τον Lakeith Stanfield (Knives Out, Get Out) να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η υπόθεση αφορά μία νέα γυναίκα, την ‘Mae Morton’ (Rae) που απροσδόκητα βιώνει την απώλεια της μητέρας της, ‘Christina Eames’, μία διάσημη φωτογράφο. Η ηρωίδα ενώ πασχίζει να ορθοποδήσει έπειτα από το συνταρακτικό αυτό γεγονός, τυχαία κάποια μέρα σε μια θυρίδα ασφαλείας ανακαλύπτει ένα δείγμα από την δουλειά της μητέρας της, μία φωτογραφία της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε. Η ‘Mae’ λοιπόν, αποφασίζει να βρει ποιος είναι ο άνθρωπος που απεικονίζεται εκεί, και θα ταξιδέψει πολύ μακριά για να δει πώς συνδέεται με την οικογένειά της. Ταυτόχρονα, ο δρόμος της διασταυρώνεται με εκείνον ενός δημοσιογράφου, του ‘Michael Block’ (Stanfield) με τον οποίο έρχεται πιο κοντά.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Chelsea Peretti, Kelvin Harrison Jr., Chante Adams και η Jasmine Cephas Jones.

Το The Photograph έχει οριστεί να κάνει διανεμηθεί στις Η.Π.Α. ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: