The Photograph | Μία μοντέρνα ιστορία αγάπης ξυπνά μνήμες από έναν άλλο παλιό έρωτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Issa Rae και Lakeith Stanfield να ανακαλύπτουν ξανά τον εαυτό τους
04 Νοεμβρίου 2019 11:03
The Photograph | Μία μοντέρνα ιστορία αγάπης ξυπνά μνήμες από έναν άλλο παλιό έρωτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα The Photograph το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Stella Meghie, με πρωταγωνιστές την Issa Rae και τον Lakeith Stanfield (Knives Out, Get Out).

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία νέα γυναίκα, την ‘Mae Morton’ (Rae) η οποία χάνει αναπάντεχα την μητέρα της, ‘Christina Eames’, μία καταξιωμένη στον χώρο της φωτογράφο. Η κοπέλα όντας συγκλονισμένη από αυτήν την απώλεια προσπαθεί και πάλι να βρει τις ισορροπίες στη ζωή της. Τυχαία κάποτε σε μια θυρίδα ασφαλείας η ηρωίδα βρίσκει ένα δείγμα από την δουλειά της μητέρας της, μία φωτογραφία που ποτέ της δεν είχε ξαναδεί. Η ‘Mae’ λοιπόν, προκειμένου να πάρει απαντήσεις για το στιγμιότυπο αυτό, ξεκινάει ένα ταξίδι μέσα από το οποίο σκοπεύει να εξερευνήσει το παρελθόν της μητέρας της ενώ παράλληλα ξεκινά ένα δυνατό, απροσδόκητο ειδύλλιο με έναν ανερχόμενο δημοσιογράφο, τον Michael Block (Stanfield).

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Chelsea Peretti, Kelvin Harrison Jr., Chante Adams και η Jasmine Cephas Jones.

Το The Photograph αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: