Snake Eyes: Η Samara Weaving υπέγραψε για το spin-off του ‘G.I. Joe’

Και η σταρ του ‘Ready or Not’ θα υποδυθεί την ‘Scarlett’
16 Οκτωβρίου 2019 09:55
Snake Eyes: Η Samara Weaving υπέγραψε για το spin-off του ‘G.I. Joe’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η πρωταγωνίστρια του θρίλερ Ready or Not, Samara Weaving (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) επιστρατεύτηκε στο βασικό cast του Snake Eyes, του επερχόμενου spin-off φιλμ του G.I. Joe για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Robert Schwentke (RED, R.I.P.D.), με σεναριογράφο τον Evan Spiliotopoulous (Beauty and the Beast, The Huntsman: Winter’s War).

Η πλοκή της solo αυτής μυθοπλασίας εστιάζει στον ήρωα ‘Snake Eyes’ έναν σιωπηλό, αινιγματικό, μαυροντυμένο ninja που ζει αυτοεξόριστος στα High Sierras, με μόνη του συντροφιά τον ‘Timber’, έναν λύκο που έχει ως κατοικίδιο. Ο πολεμιστής αυτός ξεχωρίζει για τις αξεπέραστες δυνατότητές του στο ξίφος και στις πολεμικές τέχνες, ενώ ποτέ δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την ταυτότητά ή το παρελθόν του. Πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 ως φιγούρα παιχνιδιών της Hasbro σε συνεργασία και με την Marvel Comics.

Η φανταστική αυτή φυσιογνωμία πολύ γρήγορα άρχισε να αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο διάσημους χαρακτήρες στο σύμπαν των υπερηρώων. Με βάση και την ιστορία του, είχε στενή σχέση με την ‘Scarlett’/ ‘Shana M. O’Hara’, την μόνη γυναίκα της ομάδας του την οποία εδώ θα ερμηνεύσει η Weaving.

Έτσι, μετά τον Ray Park, τον ‘Snake Eyes’ θα υποδυθεί ο Henry Golding (Crazy Rich Asians). Επιπλέον, θα εμφανιστούν η Haruka Abe σε άγνωστο προς το παρόν ρόλο-κλειδί, αλλά και ο Takehiro Hira (Love Girls and Love Hotels) ως ο κακός της υπόθεσης.

Συμμετέχουν επιπρόσθετα και ο Andrew Koji (Warrior) ως ο ‘Storm Shadow’, ο Iko Uwais (The Raid, Stuber) ως ο ‘Hard Master’, και η Úrsula Corberó (Money Heist) ως η ‘Baroness’, αντίστοιχα.

Την παραγωγή του εν λόγω project θα επιβλέπουν οι Lorenzo di Bonaventura και Brian Goldner για λογαριασμό της Paramount Pictures που ήταν πίσω από δύο ταινίες σχετικές με τον κόσμο του G.I. Joe, το G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) και το G.I Joe: Retaliation (2013).

Το Snake Eyes αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 16 Οκτωβρίου του 2020.