Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο Kevin Hart ύστερα από ατύχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άγνωστα τα αίτια του αυτοκινητιστικού
02 Σεπτεμβρίου 2019 11:17
Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο Kevin Hart ύστερα από ατύχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε ατύχημα ενεπλάκη ο Kevin Hart τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε από την πορεία του και έπεσε σε μια χαράδρα στο Calabasas, κοντά στη Mulholland Highway. 

Ο ίδιος δεν οδηγούσε το αμάξι και βρισκόταν με δύο άλλους επιβαίνοντες, όταν ο οδηγός του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αμαξιού. Ο διάσημος κωμικός και ηθοποιός υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και κακώσεις στην πλάτη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως δεν απειλείται η ζωή του. 

Η τροχαία της Καλιφόρνια επιβεβαίωσε στο ABC7 πως δεν υπήρξαν στοιχεία πως οι επιβαίνοντες βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, βάσει τον ελέγχων που έγιναν, ωστόσο τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται ακόμα. 

Οι φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος αποκαλύπτουν την σφοδρότητα τού, με το αμάξι του Kevin Hart να έχει μετατραπεί σε μια σχεδόν άμορφη μάζα σιδερικών στο μπροστινό του μέρος. 

To αυτοκίνητο αυτό είχε αγοράσει τον περασμένο Ιούλιο ο Hart ως δώρο γενεθλίων στον εαυτό του. Ακόμη δεν υπάρχουν νέα από τον εκπρόσωπο του πρωταγωνιστή του Jumanji: The Next Level αναφορικά με την κατάστασή της υγείας του. 

Tags: