Kill Bill Vol. 3: O Tarantino το συζητάει με την Uma Thurman - Πιο κοντά από ποτέ η συνέχεια;

Κρατηθείτε...
25 Ιουλίου 2019 11:52
Kill Bill Vol. 3: O Tarantino το συζητάει με την Uma Thurman - Πιο κοντά από ποτέ η συνέχεια;

Πάνε 15 χρόνια από τότε που η Uma Thurman αιματοκύλησε τις κινηματογραφικές αίθουσες με τον ρόλο της Beatrix Kiddo στα Kill Bill Vol. 1 και Vol. 2, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, Quentin Tarantino, μίλησε μάλιστα πρόσφατα με την Thurman για να υποδυθεί ξανά την Beatrix στο τρίτο κεφάλαιο. 

Ο Tarantino αυτόν τον καιρό προωθεί το Once Upon A Time in Hollywood και στο Happy Sad Confused podcast, αναφέρθηκε στην πιθανότητα ενός Kill Bill Vol. 3

Εγώ και η Uma έχουμε συζητήσει πρόσφατα, κιόλας, για να σας πω την αλήθεια. Το έχω σκεφτεί λίγο παραπάνω. Μιλούσαμε για αυτό κυριολεκτικά την περασμένη εβδομάδα. Εάν κάποιες από τις ταινίες μου ήταν να συνεχιστεί, αυτή θα ήταν ένα τρίτο Kill Bill.

Το tease αυτό του Tarantino δεν είναι τυχαίο, ιδιαίτερα όταν έχει δηλώσει αμέτρητες φορές ότι στη 10η του ταινία θα αποσυρθεί από το σινεμά. Καλύτερος τρόπος με το να κλείσει την σκηνοθετική καριέρα του δεν θα υπήρχε από τη συνέχεια ενός εκ των δημοφιλέστερων και πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών του. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν μια συνέχεια στην ιστορία της αδίστακτης "Black Mamba" και της κόρης της, B.B.