Daniel Isn't Real trailer | Ένας νεαρός κάνει ένα φρικτό λάθος ενώ παλεύει να ξεφύγει από το παρελθόν

Επικαλείται τον φανταστικό φίλο που είχε όταν ήταν παιδί, κάτι που δεν του βγαίνει σε καλό
23 Ιουλίου 2019 11:08
Daniel Isn't Real trailer | Ένας νεαρός κάνει ένα φρικτό λάθος ενώ παλεύει να ξεφύγει από το παρελθόν

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ τρόμου Daniel Isn't Real του Adam Egypt Mortimer ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με τον Brian DeLeeuw, αντλώντας υλικό από το μυθιστόρημα του δεύτερου, το In This Way I Was Saved.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Luke’(Miles Robbins), έναν φοιτητή ο οποίος μόλις ξεκίνησε το πανεπιστήμιο αλλά δεν παύει να βασανίζεται από ένα επώδυνο ψυχικό τραύμα που έχει να κάνει με την οικογένειά του. Για να διαχειριστεί λοιπόν, τον πόνο που του προξενεί η ψυχοφθόρα αυτή κατάσταση ανασύρει από τις μνήμες της νεαρής του ηλικίας τον παιδικό φανταστικό του φίλο, ‘Daniel’ (Patrick Schwarzenegger) για να τον βοηθήσει στην δυσβάσταχτη καθημερινότητα που βιώνει. Ο χαρισματικός και γεμάτος ενέργεια, ‘Daniel’ μοιάζει να του ανοίγει εύκολα τον δρόμο σε ό,τι επιθυμεί όμως αυτό ισχύει μέχρι τη στιγμή που θα τον οδηγήσει στο χείλος της αγνής παράνοιας επιδιώκοντας να καταλάβει τον πλήρη έλεγχο του νου του.

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Andrew Ayala, Andrew Bridges, Katie Chang, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson και η Hannah Marks.

Το Daniel Isn't Real έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από το φετινό South by Southwest αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την  Samuel Goldwyn Films στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: