Daniel Isn't Real: Ένας νέος πασχίζει να ξεπεράσει ένα τραύμα του παρελθόντος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά ανοίγει την πόρτα του ψυχισμού του σε κάτι απίστευτα σκοτεινό
15 Οκτωβρίου 2019 11:34
Daniel Isn't Real: Ένας νέος πασχίζει να ξεπεράσει ένα τραύμα του παρελθόντος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρίλερ ψυχολογικού τρόμου Daniel Isn't Real του Adam Egypt Mortimer ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Brian DeLeeuw, με βασική πηγή έμπνευσης το βιβλίο του δεύτερου, In This Way I Was Saved.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Luke’(Miles Robbins), έναν νεαρό που μπήκε πρόσφατα στο πανεπιστήμιο αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από ένα οδυνηρό ψυχικό τραύμα που σχετίζεται με την οικογένειά του. Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει λοιπόν, απέναντι σε αυτήν την αφόρητη κατάσταση επαναφέρει τον ‘Daniel’ (Patrick Schwarzenegger), έναν φανταστικό φίλο που είχε μικρός. Ο χαρισματικός και ακούραστος, ‘Daniel’ φαίνεται να τον διευκολύνει σε ό,τι λαχταρά να αποκτήσει όμως αυτό υφίσταται μέχρι το σημείο που τον φέρνει ένα βήμα πριν την αγνή παραφροσύνη επιχειρώντας να κυριεύσει πλήρως το μυαλό του.

To cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Andrew Ayala, Andrew Bridges, Katie Chang, Sasha Lane, Mary Stuart Masterson και η Hannah Marks.

Το Daniel Isn't Real έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από το South by Southwest θα διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: