The Hunt teaser | Ένα άλλου είδους αλλά εξίσου φρικιαστικό κυνήγι αρχίζει

Και όποιος θέλει να μην καταλήξει ως θήραμα θα πρέπει να παλέψει σκληρά
15 Ιουλίου 2019 12:10
The Hunt teaser | Ένα άλλου είδους αλλά εξίσου φρικιαστικό κυνήγι αρχίζει

H Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο action θρίλερ The Hunt την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers) ενώ το σενάριο ο Damon Lindelof (Lost) και ο συνεργάτης του από το The Leftovers, Nick Cuse.

Η πλοκή εστιάζει σε δώδεκα αγνώστους οι οποίοι ξυπνούν στην μέση του πουθενά, χωρίς να έχουν ιδέα ούτε για τον λόγο ούτε για το πώς βρέθηκαν εκεί. Το απομακρυσμένο αυτό μέρος είναι το ‘Manor House’ και εκεί μέσα στα πλαίσια μίας νοσηρής μορφής ψυχαγωγίας διεξάγεται κυνήγι ανθρώπων. Όμως φρένο στα σχέδια των διοργανωτών πρόκειται να βάλει μία από τους συμμετέχοντες-θήραμα, η ‘Crystal’ (Betty Gilpin) που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τους κανόνες του απάνθρωπου αυτού παιχνιδιού. Έτσι, αντιστρέφει τους όρους για τους δολοφόνους, βγάζοντάς τους από την μέση έναν προς έναν και επισπεύδοντας παράλληλα το να φτάσει σε μία αινιγματική γυναίκα (Hilary Swank) που είναι στο επίκεντρο όλου αυτού.

Παίζουν ακόμη οι Ike Barinholtz και Emma Roberts. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο Jason Blum (Get Out, The Purge series) με την εταιρεία του, Blumhouse Productions, και ο ίδιος ο Lindelof.

Το The Hunt αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: