Bond 25: Αυτή λέγεται ότι θα είναι η νέα "007" αντί του Daniel Craig

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το νέο James Bond
15 Ιουλίου 2019 10:53
Bond 25: Αυτή λέγεται ότι θα είναι η νέα "007" αντί του Daniel Craig

Οι φήμες τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν γύρω από μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή της ιστορίας του Bond 25. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail και άλλων βρετανικών μέσων, ακούγεται ότι η Lashana Lynch θα υποδυθεί την Nomi μια έταιρη πράκτορας με τον κωδικό αριθμό 007, η οποία θα αντικαταστήσει τον πράκτορα του Daniel Craig. 

Ο James Bond στο φιλμ του σκηνοθέτη Cary Fukunaga θα έχει συνταξιοδοτηθεί από την ενεργό δράση -όπως αφέθηκε να εννοηθεί στο τέλος του Spectre- και θα τον δούμε να ζει μια φυσιολογική ζωή στη Τζαμάικα πλάι στον έρωτα της ζωής του την Madeleine Swann. Έτσι ο Director M της MI6 αποφάσισε να βρει τον αντικαταστάση... ή καλύτερα την αντικαταστάτρια του 007. H σκηνή μάλιστα θέλει τον "M" να καλεί τον 007 στο γραφείο του και να μπαίνει η Lynch αντί του Craig. 

Ο insider που μετέφερε την πληροφορία αυτή αναφέρει:

"Ο Bond, σαφώς, ελκύεται σεξουαλικά από τη νέα θηλυκή 007 και χρησιμοποιεί τα συνηθισμένα κόλπα του για να τη φλερτάρει. Προβληματίζεται ωστόσο όταν βλέπει ότι αυτά δεν έχουν καμία αντίδραση από την πανέξυπνη, νεαρή έγχρωμη πράκτορα που απλά γυρίζει τα μάτια της στις κινήσεις του Bond και δεν έχει καμία όρεξη να βρεθεί στο κρεβάτι μαζί του. Τουλάχιστον, όχι στην αρχή." 

Πρόσφατα η Phoebe Waller-Bridge, δημιουργός των Fleabag και Killing Eve, προστέθηκε στην παραγωγή με σκοπό να "γυαλίσει" αρκετά μέρη του σεναρίου, ωστόσο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο συνέβαλλε στον χαρακτήρα της Nomi. 

Την Lashana Lynch είδαμε πρόσφατα στο Captain Marvel όπου υποδύθηκε την φίλη της Carol Danvers, Maria Rambeau. 

Στο cast της ταινίας συναντάμε επίσης τους: Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Billy Magnussen. 

Μια πρώτη ματιά στο πλατό της ταινίας μπορείτε να δείτε από εδώ.

To BOND 25, αν και δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.