The Wind trailer | Η Caitlin Gerard παλεύει με τα στοιχεία της φύσης ή μήπως με μία άλλη δύναμη;

Το ψυχολογικό θρίλερ-western της Emma Tammi μετεωρίζεται ανάμεσα στη λογική και την παράνοια
05 Ιουλίου 2019 19:20
The Wind trailer | Η Caitlin Gerard παλεύει με τα στοιχεία της φύσης ή μήπως με μία άλλη δύναμη;

Βγήκε καινούργιο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ The Wind που συνδυάζει και στοιχεία από το western είδος, αλλά και από αυτά των λαογραφικών ιστοριών του ανεξήγητου, και του υπερφυσικού τρόμου.

Με την εν λόγω ταινία που πέρυσι προβλήθηκε και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, η Emma Tammi αποπειράται να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός συνεργαζόμενη και με την σεναριογράφο Teresa Sutherland. Η δράση του φιλμ εκτυλίσσεται  σε μία δυνατή θύελλα τέλη του 1800. Εδώ πρωταγωνιστεί η Caitlin Gerard (Insidious: The Last Key) ως μία απομονωμένη και σκληραγωγημένη γυναίκα, που ζει μακριά από τον πολιτισμό σε ένα μέρος αφιλόξενο και ερημικό.

Κάποτε ξεκινά να την τριβελίζει η σκέψη ότι μία καταραμένη οντότητα πλανιέται εκεί κοντά καθώς πολλά παράδοξα και ανατριχιαστικά συμβάντα αρχίζουν να σημειώνονται ειδικά μετά την έλευση ενός νέου ανδρόγυνου στον τόπο. Πέραν αυτού ένας άγριος άνεμος σηκώνεται και μέρα με την μέρα πείθεται ολοένα και πιο πολύ ότι η μακάβρια παρουσία που περιφέρεται δεν είναι άσχετη με αυτό.

Εμφανίζονται ακόμη οι: Ashley Zukerman (Succession), Julia Goldani Telles (The Affair), Dylan McTee, και ο Miles Anderson. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Soapbox Films και Divide/Conquer.

To The Wind αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις Η.Π.Α. στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: