The Wind | Στο νέο trailer αποκαλύπτεται ένα ιδιότυπο ψυχολογικό θρίλερ με φόντο την Άγρια Δύση

Με την Emma Tammi να επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός
09 Μαρτίου 2019 18:54
The Wind | Στο νέο trailer αποκαλύπτεται ένα ιδιότυπο ψυχολογικό θρίλερ με φόντο την Άγρια Δύση

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ The Wind, που φέρει όμως και έντονες επιρροές από το western είδος, αλλά και από εκείνες των φολκλόρ απόκοσμων αφηγήσεων, του παράδοξου, και του μεταφυσικού τρόμου.

Με την εν λόγω ταινία η Emma Tammi επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο ενώνοντας τις δυνάμεις της με την σεναριογράφο Teresa Sutherland. Η όλη πλοκή επικεντρώνεται  σε μία δυνατή θύελλα τέλη του 1800, ενώ εδώ κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει η Caitlin Gerard (Insidious: The Last Key) ως μία μοναχική και σκληραγωγημένη γυναίκα, που πασχίζει να επιβιώσει μακριά από τον πολιτισμό σε ένα ξεχασμένο από τον Θεό μέρος. Αρχίζει όμως κάποια μέρα να αισθάνεται ότι μία μοχθηρή παρουσία περιφέρεται σε εκείνον τον τόπο. Αυτή την εντύπωση δίνουν τα ανεξήγητα γεγονότα που δείχνουν να εντείνονται αφότου φτάνει ένα νέο ζευγάρι που θα μείνει κοντά στην κατοικία της. Η ερημιά και η μανία της φύσης δεν θα αργήσουν να επιδεινώσουν την όλη κατάσταση, ενώ ο άνεμος που λυσσομανάει προμηνύει την εμφάνιση κάτι δυσοίωνα σκοτεινού.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Ashley Zukerman (Succession), Julia Goldani Telles (The Affair), Dylan McTee, και ο Miles Anderson.

Την χρηματοδότηση του project ανέλαβαν οι Soapbox Films και Divide/Conquer. Το The Wind πέρυσι έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 5 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: