Bond 25: Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του 007 με τον Daniel Craig [ΒΙΝΤΕΟ]

...Σε Τζαμαϊκανούς ρυθμούς
26 Ιουνίου 2019 08:24
Bond 25: Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του 007 με τον Daniel Craig [ΒΙΝΤΕΟ]

Την πρώτη ματιά στη νέα ταινία του James Bond έδωσε η εταιρία παραγωγής MGM με ένα βίντεο από το πλατό των γυρισμάτων. Τα πλάνα που διαρκούν περίπου ένα λεπτό δείχνουν για τα σκηνικά και μερικά καρέ από το άκρως αναμενόμενο Bond 25, του οποίου η παραγωγή έχει περάσει από χίλια κύματα, με πολλές καθυστερήσεις μέχρι και σοβαρούς τραυματισμούς για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. 

Και μιας και μιλάμε για αυτόν, ο Daniel Craig εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο ως ο 007, μαζί με τους Jeffrey Wright (Felix Leiter) και την Lashana Lynch (Nomi), στο πλατό του φιλμ στην Τζαμάικα, υπό της οδηγίες του ταλαντούχου Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) ο οποίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Danny Boyle. 

Πριν μερικές εβδομάδες ο Daniel Craig, επέστρεψε στο πλατό μετά τον τραυματισμό του και μια φωτογραφία δημοσιεύθηκε με τον ίδιο να φοράει γύψο στο πόδι του. Αναμφίβολα επεισοδιακή η τελευταία του βάρδια ως "007".

Στα του cast, o Rami Malek του Mr. Robot και πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για το Bohemian Rhapsody, θα υποδυθεί τον villain της ταινίας, απέναντι στον Craig. Οι Léa SeydouxRalph Fiennes, Ben WhisawRory Kinnear, Naomie Harris συμπληρώνουν τις επιστροφές, ενώ από την άλλη στις νέες προσθήκες του cast θα δούμε την Ana de Armas (Blade Runner 2049) πιθανότατα ως το νέο "Bond Girl", καθώς και τους Billy Magnussen(Game Night), Dali Benssalah (Nox), David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy). 

Το ότι τα πρώτα πλάνα που βλέπουμε λαμβάνουν χώρα στη Τζαμάικα δεν είναι τυχαίο. Ο Πράκτορας 007 στη νέα του αποστολή θα ταξιδέψει εκεί, καθώς αποτελεί ένα εμβληματικό μέρος για το franchise, διότι εκεί εκτυλίχθηκε η πρώτη του αποστολή το 1962 (με τον Sean Connery στο "Dr. No"). Αναμένεται επίσης να ταξιδέψει σε Λονδίνο, Νορβηγία και Ιταλία. 

To BOND 25, αν και δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.