Glass: Ο M. Night Shyamalan έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα των κακών reviews

Δεν ήταν προετοιμασμένος όπως παραδέχεται
22 Απριλίου 2019 11:27
Glass: Ο M. Night Shyamalan έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα των κακών reviews

Το Glass μπορεί να αποτέλεσε το sequel αλλά και τον συνδετικό κρίκο των Unbreakable και Split, ολοκληρώνοντας την ιστορία που ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια, αλλά δεν αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό, πόσο μάλλον και από τους κριτικούς. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της τριλογίας, M. Night Shyamalan, αποκάλυψε πώς έβαλε τα κλάμματα όταν άκουσε τις κακές κριτικές της ταινίας του:

Βρισκόμουν στο Λονδίνο όταν άκουσα πώς οι κριτικές από τις ΗΠΑ για το Glass ήταν απογοητευτικές. Καθόμουν σε μια καρέκλα και μου έβαζαν makeup για μια τηλεοπτική εκπομπή και έβαλα τα κλάμματα. 

Συνέχισε να εξιστορεί τη στιγμή εκείνη λέγοντας:

Μόλις είχαμε γυρίσει από τις προβολές του Λονδίνου και είχε γίνει πανικός. Είχαμε μόνο καλές προβολές ανά τον κόσμο, οπότε ουσιαστικά, δεν ήμουν προετοιμασμένος. Είχα αυτή την λάθος εντύπωση, αλλά ρε φίλε ένιωσα ενοχλημένος εκείνη την ημέρα. Ειλικρινά ένιωθα πως "δεν μου αφήσουν ποτέ να είμαι διαφορετικός χωρίς να με αδειάσουν". Το αίσθημα της αχρηστίας με κυρίευσε και για να είμαι ειλικρινής δεν φεύγει ποτέ. Όπως και να έχει η ταινία συνέχισε κανονικά. Έγινε No1 σε κάθε χώρα στον κόσμο και αυτό αποδεικνύει τα πιστεύω μου.  

Παρόλα αυτά το Glass έβγαλε αρκετές φορές το budget των $20 εκ. καθώς απέσπασε παγκοσμίως πάνω από $246 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφέρουμε πώς ίδιος ο Shyamalan χρηματοδότησε με δικά του χρήματα ολόκληρη την ταινία, βάζοντας μάλιστα και σαν εγγύηση το ίδιο του το σπίτι. Ευτυχώς το ρίσκο που πήρε απέδωσε οικονομικά τουλάχιστον. 

Την άποψή μας για το Glass μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ