Trial by Fire trailer | Οι Laura Dern & Jack O’Connell τα βάζουν με το δικαστικό σύστημα

Σε ένα δυνατό δράμα από τον σκηνοθέτη του ‘The Last Samurai’
07 Απριλίου 2019 21:36
Trial by Fire trailer | Οι Laura Dern &  Jack O’Connell τα βάζουν με το δικαστικό σύστημα

Η Roadside Attractions έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα Trial by Fire του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού Edward Zwick (Defiance, Blood Diamond, The Last Samurai) το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία, και σε αντίστοιχο άρθρο του δημοσιογράφου David Grann στο The New Yorker το 2009.

Ειδικότερα εστιάζει στον απίθανο δεσμό που χτίζεται ανάμεσα στον Cameron Todd Willingham (Jack O’Connell), έναν θανατοποινίτη και την Elizabeth Gilbert, μία γυναίκα από το Houston (Laura Dern) που ερευνά την υπόθεσή του για να ανακαλύψει την αλήθεια και να ελέγξει τις αμφιλεγόμενες μεθόδους εξακρίβωσης της ενοχής του από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας. Ο άνδρας αυτός το 1992 συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία με εμπρησμό αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τον τραγικό θάνατο των παιδιών του. Τελικά έπειτα από δώδεκα χρόνια φυλάκισης εκτελέστηκε στο Texas εξαιτίας της εσκεμμένης αλλοίωσης στοιχείων που παρουσιάστηκαν εις βάρος του στο δικαστήριο. 

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Emily Meade και Jeff Perry.

Η πρεμιέρα του Trial by Fire έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: