The Addams Family (αφίσα) | Ακόμη να πειστείτε ότι μιλάμε για την πιο απίθανα ασυνήθιστη φαμίλια;

Στην οποία το μαύρο χιούμορ ταιριάζει γάντι!
03 Απριλίου 2019 22:01
The Addams Family (αφίσα) | Ακόμη να πειστείτε ότι μιλάμε για την πιο απίθανα ασυνήθιστη φαμίλια;

Η MGM δημοσίευσε την πρώτη αφίσα για το επερχόμενο φιλμ κινουμένων σχεδίων The Addams Family όπου την τιμητική της έχει η πιο αντισυμβατική αλλά υπέροχα απόκοσμη οικογένεια του κόσμου τούτου... και του άλλου!

Σκηνοθέτες του όλου project είναι ο συνδημιουργός του Sausage Party, Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) και ο Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels). Το σενάριο υπογράφει ο Matt Lieberman.

Η κινηματογραφική αυτή version της πασίγνωστης ‘Οικογένειας Addams’ καταφτάνει εμπνεόμενη φυσικά από την παλιά κλασική ομώνυμη δουλειά του δημοφιλούς καρτουνίστα Charles Addams και τις ταινίες του Barry Sonnenfeld.

Τις φωνές τους δανείζουν εν προκειμένω οι: Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) ως ο ‘Gomez Addams’, και η Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) ως η σύζυγος του ήρωα, η 'Morticia Addams’, η Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) ως η κόρη τους ‘Wednesday Addams’, ο Finn Wolfhard (It, Netflix’s Stranger Things) ως ο αδερφός της, ο ‘Pugsley Addams’, ο Nick Kroll (Big Mouth, Sing) ως ο ‘Θείος Fester’, η Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) ως η περίφημη Γιαγιά, και η βραβευμένη από την Ακαδημία, Allison Janney (I, Tonya) ως η νέμεση των παραπάνω χαρακτήρων, η ‘Margaux Needler’.

Η μαύρη κωμωδία The Addams Family έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2019.