Falling | Η Laura Linney θα συμμετέχει στην ταινία που ετοιμάζει ο Viggo Mortensen

Με την οποία επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός
22 Μαρτίου 2019 17:10
Falling | Η Laura Linney θα συμμετέχει στην ταινία που ετοιμάζει ο Viggo Mortensen

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Laura Linney (Love Actually, The Truman Show, The Squid and the Whale) πλέον αποτελεί μέλος του cast του Falling, του πρώτου φιλμ του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού, Viggo Mortensen (Green Book, Eastern Promises, Lord of the Rings Trilogy) που πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

O Mortensen μεταξύ άλλων θα επιμεληθεί και το σενάριο του project αλλά θα αναλάβει επίσης κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η πρωταγωνίστρια του Ozark, θα υποδυθεί εδώ την αδερφή του Mortensen ο οποίος θα μας συστηθεί ως ο  ‘John Petersen’, ένας άνδρας από την Νότια California που μαζί με τον σύντροφό του, ‘Eric’ (Terry Chen), μεγαλώνουν την θετή τους κόρη, ‘Monica’. Ο ηλικιωμένος πατέρας του ήρωα, ο ‘Willis’ (Lance Henriksen), είναι ένας αγρότης που αποδοκιμάζει την σχέση αυτή του γιου του με τον οποίο έρχεται σε σύγκρουση όταν αποφασίζει να τους επισκεφθεί στο Los Angeles και να μείνει κοντά τους. Το κλίμα γίνεται ολοένα και πιο τεταμένο με αποτέλεσμα οι ισορροπίες ανάμεσά τους να διασαλεύονται ακόμη περισσότερο.

Το cast συναπαρτίζουν οι Sverrir Gudnason (The Girl in the Spider's Web, Borg vs McEnroe, Original) και Hannah Gross (Mindhunter).

Το κομμάτι της παραγωγής του Falling συντονίζουν οι Daniel Bekerman (The Witch, Percy) της Scythia Films, Marcel Zyskind (The Two Faces of January, Trishna, Mammut) και η Carol Spier (Eastern Promises, A History of Violence and the upcoming The Kindness of Strangers).