Once Upon a Time in Hollywood trailer: Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt αλητεύουν στα '60s!

Η τρέλα του Χόλιγουντ από την ματιά του Quentin Tarantino
20 Μαρτίου 2019 15:11
Once Upon a Time in Hollywood trailer: Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt αλητεύουν στα '60s!

H Sony Pictures Entertainment, έπειτα από αρκετές μέρες που ζέσταινε το κλίμα με posters, έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο trailer για την νέα ταινία του Quentin Tarantino, το Once Upon A Time In Hollywood. Απολαύστε μια πρώτη ματιά στην τρέλα του Χόλιγουντ το 1969 με πρωταγωνιστές τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και την Margot Robbie.

Το 9ο φιλμ του σκηνοθέτη των Pulp Fiction και Kill Bill, εξιστορεί την περιπέτεια ενός αστέρα της τηλεόρασης που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο εξελισσόμενο Χόλιγουντ, παρέα με τον έμπιστο κασκαντέρ του. Δεν ξέρουν όμως ότι γειτονεύουν με την μεγαλύτερη σταρ της εποχής, την Sharon Tate, η οποία αποτέλεσε ένα από τα θύματα του κατα συρροή δολοφόνου Charles Manson. 

Σα να μην έφτανε το πρωταγωνιστικό τρίο ο Tarantino έχει συγκεντρώσει έναν απαράμιλλης λάμψης θίασο που περιλαμβάνει τους: Al PacinoLena DunhamMaya HawkeTimothy OlyphantBruce DernDamian LewisDakota FanningJames MarsdenScootMcNairyClifton CollinsKeith JeffersonEmile HirschTim RothMichael MadsenDanny StrongSydney SweeneyClu GulagerJames Landry HébertMikey MadisonNicholas Hammond, καθώς και τον Luke Perry, που πρόσφατα έφυγε από την ζωή και θα είναι ο τελευταίος ρόλος του επί της οθόνης. 

To Once Upon a Time... in Hollywood θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2019.