Δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ του Once Upon a Time… in Hollywood

Διαθέσιμο στο κανάλι της Sony Pictures
28 Ιανουαρίου 2020 13:11
Δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ του Once Upon a Time… in Hollywood

Ο διάσημος δημιουργός Quentin Tarantino έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές πως λατρεύει τον κινηματογράφο, αλλά και τη μουσική βιομηχανία. Σίγουρα αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αφού σε κάθε ταινία του προσέχει με κάθε λεπτομέρεια τα καρέ και τη μουσική επένδυση. Η τελευταία του δημιουργία ήταν το Once Upon a Time… in Hollywood ή αλλιώς Κάποτε στο Χόλιγουντ, το οποίο μάλιστα βάζει ολοταχώς για τα Oscars με πολλές υποψηφιότητες.

Τώρα, η Sony Pictures που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της εν λόγω ταινίας, δημοσίευσε ένα βίντεο – μίνι ντοκιμαντέρ από τα γυρίσματα στο YouTube με ονομασία A Love Letter To Making Movies, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα πλάνα από το crew και τις τοποθεσίες του φιλμ. Εκτός από τα παραπάνω, βλέπουμε και τον ενθουσιασμό του Leonardo DiCaprio που πρωταγωνιστεί πλάι στην Margot Robbie, μετά τη συνεργασία τους στο The Wolf of Wall Street.

Το Once Upon a Time… in Hollywood κατέφθασε στους ελληνικούς κινηματογράφους το περασμένο καλοκαίρι. Δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ μέσα από τον player παρακάτω.