Star Wars: Episode IX | Μια επανένωση για τον Kylo Ren στα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν

Όλα όσα μάθαμε από τα πλάνα που έδειξε η Disney στους μετόχους
08 Μαρτίου 2019 12:53
Star Wars: Episode IX | Μια επανένωση για τον Kylo Ren στα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν

Αν και όλοι οι fans του Star Wars περιμένουν εναγωνιωδώς το πρώτο trailer του Episode IX, μερικοί τυχεροί είχαν τη δυνατότητα να δουν τα πρώτα πλάνα.  Στο meeting των μετόχων της Disney, o CEO Bob Iger παρουσίαζε ένα sizzle reel βίντεο με μερικά πλάνα και σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας του J.J. Abrams (The Force Awakens).

Τα πλάνα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και μια περιγραφή τους κατάφερε να δημοσιευτεί μέσα από το Twitter λογαριασμό του Scott Ladewig, ενός μετόχου που παρευρέθηκε στο event. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το βίντεο έδειξε τον Lando Calrissian του Billy Dee Williams, μια σκηνή με τους Rey, Finn και Poe στο πιλοτήριο του Millenium Falcon, μια άλλη όπου η Rey κρατούσε το bowcaster του Chewie (ο ίδιος του δεν φάνηκε πουθενά) και άλλες αρκετές σκηνές.

Μια ήταν αρκετά αποκαλυπτική και αφορούσε τον Kylo Ren του Adam Driver. Ο πλέον Supreme Leader του Πρώτου Τάγματος έχει μια σημαντική για την πλοκή επανένωση, καθώς φαίνεται να επικοινωνεί ξανά με τον παππού του, τον Darth Vader, μέσα από το εμβληματικό κράνος του που διατηρεί ως Sith κειμήλιο. Μια σκηνή που σίγουρα θα φέρει πίσω τις μνήμες του αδύναμου Ren να κρατηθεί στο σκοτάδι και να ολοκληρώσει το έργο του Vader στο Star Wars: The Force Awakens

 

 

Τo Episode 9 ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, με μια συγκινητική φωτογραφία. Οι πιθανότητες θέλουν την αποκάλυψη του τίτλου της ταινίας -για τον οποίο επικρατεί πανικός στις τάξεις των fans, όπως έγινε με το Avengers: Endgame- καθώς και το πρώτο trailer να γίνεται στο Star Wars Celebration 2019 (11-15 Απριλίου).

Το Star Wars: Episode IX θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2019.