The Many Saints of Newark | Ο Ray Liotta μπαίνει στα λημέρια του ‘The Sopranos’

Με τον Alan Taylor να υπογράφει την σκηνοθεσία της prequel γκανγκστερικής ταινίας
28 Φεβρουαρίου 2019 21:17
The Many Saints of Newark | Ο Ray Liotta μπαίνει στα λημέρια του ‘The Sopranos’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ray Liotta (Goodfellas) όντας εξοικειωμένος με ταινίες όπου την τιμητική τους έχουν αμείλικτοι μαφιόζοι, ανήκει πια στο cast του The Many Saints of Newark.

Την δράση για το prequel φιλμ του The Sopranos θα ενορχηστρώσει ο Alan Taylor με βάση το σενάριο του δημιουργού της σειράς, David Chase, και του Lawrence Konner.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον David Chase και τον Alan Taylor στο ‘The Many Saints of Newark’…Το ταλέντο του David είναι μοναδικό και η σκηνοθεσία του Alan Taylor το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Τους σέβομαι και τους δύο απεριόριστα και ανυπομονώ να πραγματοποιήσω αυτό το ιδιαίτερο εγχείρημα με την New Line».

Ο Liotta λοιπόν, θα συνεργαστεί με συναδέλφους του τόσο από το Goodfellas όσο και με σταρ από το σύμπαν του The Sopranos, συμπεριλαμβανομένων των Lorraine Bracco, Michael Imperioli, και του Frank Vincent.

Μεταξύ άλλων, πριν λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή των Jon Bernthal, Vera Farmiga, Corey Stoll, Michael Gandolfini και του Billy Magnussen.

Το concept διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’60, σε μία πολύ ρευστή κατάσταση για τις Η.Π.Α. Το τότε ταραχώδες κλίμα μαζί με τους φυλετικούς διαχωρισμούς και τις ανισότητες οδηγεί σε μία βίαιη εκτόνωση στο Detroit και το Newark. Σε αρκετές από αυτές τις αναταραχές συγκρούονται Αφροαμερικανοί και Ιταλοαμερικανοί τόσο με τις αρχές όσο και ανάμεσά τους. Η ρήξη τους πια μεταβαίνει και σε επίπεδο οργανωμένου εγκλήματος, έχοντας συχνά έναν φονικό επίλογο και για τις δύο αντίπαλες μεριές.

Μέχρι στιγμής για το The Many Saints of Newark έχει γνωστοποιηθεί ότι θα δούμε τον Alessandro Nivola (The Wizard of Lie, Face/Off) ως τον ‘Richard “Dickey” Moltisanti’ που υπήρξε αδερφική φιγούρα και μέντορας του ‘Tony Soprano’ (James Gandolfini).