Ο ‘Γάτος Σπιρουνάτος’ επιστρέφει με νέες περιπέτειες!

Και μάλιστα με την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του ‘Spider-Verse’
27 Φεβρουαρίου 2019 19:53
Ο ‘Γάτος Σπιρουνάτος’ επιστρέφει με νέες περιπέτειες!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η animated ταινία Puss in Boots του Chris Miller θα αποκτήσει sequel από την DreamWorks, και μάλιστα την δράση του πρόκειται να ενορχηστρώσει ο νικητής πια του Χρυσού Αγαλματιδίου, Bob Persichetti.

Ο Persichetti λοιπόν, που διακρίθηκε πρόσφατα για την δουλειά στο φιλμ κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Into the Spider-Verse, αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει την συνέχεια της παραπάνω επιτυχημένης spin-off μυθοπλασίας του 2011 όπου ο Antonio Banderas είχε δανείσει την φωνή του στον γοητευτικό, άφταστο εφτάψυχο ξιφομάχο με μπότες, μπέρτα και καπέλο, και πιστό φίλο του ‘Shrek’.

Έτσι, τo εν λόγω project θα εμπλουτίσει κι άλλο το franchise του Shrek, με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα πέραν των Shrek 2, Shrek the Third, και του Shrek Forever After να έχει την τιμητική του σε μία επιπλέον ιστορία όπου η φαντασία, το χιούμορ και ο ηρωισμός θα παρέχονται και πάλι σε γενναίες δόσεις!

Ο Persichetti μπορεί κάλλιστα να στηρίξει κάτι τέτοιο, έχοντας και άλλα σημαντικά επαγγελματικά βήματα στο ενεργητικό του όπως για παράδειγμα την συμμετοχή του σε αντίστοιχα εγχειρήματα του χώρου όπως σε κλασικές ταινίες της Disney, το Hercules, το Mulan, το Monsters vs. Aliens, όπως επίσης το The Little Prince και το πρώτο κεφάλαιο του Puss in Boots.