The Devil All the Time | Ο Sebastian Stan αντικαθιστά τον Chris Evans στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Και έτσι ο ‘Στρατιώτης του Χειμώνα’ αναλαμβάνει δράση αντί του ‘Captain America’
17 Φεβρουαρίου 2019 20:37
The Devil All the Time | Ο Sebastian Stan αντικαθιστά τον Chris Evans στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τελικά ο Sebastian Stan (Destroyer, I, Tonya) παίρνει την θέση του Chris Evans (Avengers: Infinity War, Snowpiercer) στο επερχόμενο δράμα του Netflix, The Devil All the Time.

Εξαιτίας του μεγάλου φόρτου των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Chris Evans αποσύρθηκε από το εν λόγω κινηματογραφικό project, και πλέον το κενό αυτό έρχεται να αναπληρώσει ο συνάδελφος και συνεργάτης του από τις ταινίες Captain America, Sebastian Stan.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Robert Pattinson (High Life), Jason Clarke (First Man), Mia Wasikowska (Piercing), Riley Keough (It Comes at Night), και ο Bill Skarsgard (Castle Rock).

Το συγκεκριμένο έργο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Donald Ray Polluck που εκδόθηκε το 2011. Η πλοκή εστιάζει σε ένα άνδρα εν ονόματι Arvin Russell, με την ταινία να μας δείχνει ολόκληρη την πορεία της ζωής του, από την παιδική του ηλικία έως την ενηλικίωσή του, καθώς συναντάει κατά συρροή δολοφόνους, διεφθαρμένους εκπροσώπους του Νόμου και άλλους ιδιόρρυθμους χαρακτήρες.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω κάθεται ο Antonio Campos ο οποίος επιμελείται και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Paulo Campos.

Πίσω από την παραγωγή του The Devil All the Time θα βρίσκονται οι Randall Poster, Max Born, και η Nine Stories.