Οι Gary Oldman, Armie Hammer & Evangeline Lilly υπέγραψαν για το θρίλερ ‘Dreamland’ 

Και ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nicholas Jarecki

Οι Gary Oldman, Armie Hammer & Evangeline Lilly υπέγραψαν για το θρίλερ ‘Dreamland’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Gary Oldman, Armie Hammer και η Evangeline Lilly θα πρωταγωνιστήσουν στο αστυνομικό θρίλερ Dreamland του Nicholas Jarecki (Arbitrage).

Θα παίξει επίσης και η Γερμανίδα ηθοποιός Veronica Ferres. Όσον αφορά την υπόθεση του έργου θα ζωντανέψουν τρεις διαφορετικές ιστορίες που προέρχονται από τον κόσμο της αγοράς του λευκού θανάτου. Ένας διακινητής ναρκωτικών κανονίζει συνεργασία μεταξύ Καναδά και Η.Π.Α. με ένα διαβόητο καρτέλ για την μεταφορά μίας μεγάλης παρτίδας φαιντανύλης.

Παράλληλα, μία αρχιτέκτονας ενώ ανακάμπτει από τον εθισμό της στην οξυκωδόνη μαθαίνει την αλήθεια  πίσω από την εμπλοκή και του γιου της με τις ψυχοτρόπες ουσίες. Την ίδια στιγμή ένας ακαδημαϊκός έρχεται αντιμέτωπος με συνταρακτικές αποκαλύψεις όσον αφορά τον χρηματοδότη της έρευνάς του από μία οργάνωση ναρκωτικών με τεράστια επιρροή στους κόλπους της κυβέρνησης. Το συνδικάτο αυτό στηρίζει τις διαδικασίες παρασκευής μίας μη εξαρτησιογόνου πατέντας παυσίπονου που θα διοχετεύσει στο εμπόριο.

Ο Jarecki δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα: «Ο καταστροφικός αντίκτυπος της κρίσης των οπιούχων σκευασμάτων φτάνει σε όλες τις γωνιές της κοινωνίας. Ο Gary, ο Armie και η  Evangeline είναι οι τέλειοι καλλιτέχνες για να φέρουν το ανθρώπινο πρόσωπο αυτής της επιδημίας παντού σε κάθε κοινό».

Πίσω από παραγωγή του Dreamland θα βρίσκονται οι Green Room Films, Tuesday Films, Matisse Pictures, Construction Film, και η Burn Later Productions.

0 σχολια