Evangeline Lilly: Αποσύρεται από το Χόλιγουντ και την υποκριτική η σταρ του “LOST“ και της Marvel

Σε ηλικία μόλις 44 ετών αποφασίζει να εγκαταλείψει τα φώτα του Χόλιγουντ
05 Ιουνίου 2024 23:00
Evangeline Lilly: Αποσύρεται από το Χόλιγουντ και την υποκριτική η σταρ του “LOST“ και της Marvel

H Εβάντζελιν Λίλι (Evangeline Lilly) ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την υποκριτική και το Χόλιγουντ γενικότερα σε ηλικία μόλις 44 ετών, βάζοντας τέλος στην λαμπερή καριέρα της, καθώς το κοινό παγκοσμίως την γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "LOST", μια από τις πρώτες σειρές που ξεκίνησαν τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών ανά τον κόσμο. 

Μέσα από το Instagram η 44χρονη ηθοποιός έκανε την αναπάντεχη ανακοίνωση δημοσιεύοντας ένα παλιό της βίντεο προ 20ετίας που μιλούσε στα παρασκήνια του Lost αλλά και για τις τότε φιλοδοξίες της στο Χόλιγουντ. 

Στην ανάρτησή της η Lilly έγραψε πως με την απόφασή της είναι "γεμάτη από χαρά" καθώς εκπληρώνει το όραμά της, να ζήσει ως συνταξιούχα ηθοποιός, ενώ στο απόσπασμα αυτής της συνέντευξης ακούγεται να λέει ότι "φοβάμαι να το παραδεχτώ στον υπόλοιπο κόσμο της υποκριτικής, αλλά ιδανικά, σε 10 χρόνια από τώρα, θα ήθελα να είμαι συνταξιούχος ηθοποιός και θα ήθελα να κάνω οικογένεια".

"Είμαι τόσο γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση σήμερα καθώς ζω το όραμά μου. Δόξα τω Θεώ, νιώθω τόσο ευγνώμων για τις ευλογίες στη ζωή μου. Το να απομακρυνθείς από αυτό που φαίνεται σαν την προφανή επιλογή (όπως ο πλούτος και η δόξα) μπορεί να μοιάζει τρομακτικό μερικές φορές, αλλά το να μπαίνεις στην Dharma σου αντικαθιστά τον φόβο με την ολοκλήρωση. Μπορεί να επιστρέψω στο Χόλιγουντ μια μέρα, αλλά, προς το παρόν, ανήκω εδώ. Μια νέα σεζόν έφτασε, και είμαι έτοιμη και είμαι ευτυχισμένη", γράφει στην ανάρτησή της. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial)

Η Καναδή ηθοποιός αποτέλεσε και σταρ τους franchise του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, καθώς έπαιξε τον ρόλο της Elf ονόματι "Tauriel" στις ταινίες "The Hobbit: Desolation of Smaug" και "The Hobbit: Battle of the Five Armies". Τα τελευταία χρόνια όμως ο μεγαλύτερος και πιο αναγνωρισμένος ρόλος της ήταν στις ταινίες και το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel εκεί που για πολλές ταινίες υποδύθηκε την Hope Van Dyne/ "Wasp". 

Η πρώτη φορά ήταν στο "Ant-Man" του 2015 και έπειτα ακολούθησαν τα "Ant-Man and the Wasp" (2018), Avengers: Endgame (2019) και πρόσφατα στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania του 2023. 

Άλλοι ρόλοι της ήταν στην ταινία "The Hurt Locker" (2008), "Afterwards", "Real Steel" αλλά και στο βιντεοπαιχνίδι Call of Duty Black Ops 4.