The Joker: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του Joaquin Phoenix

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram
18 Δεκεμβρίου 2018 16:53
The Joker: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του Joaquin Phoenix

Μια από τις ταινίες που μας απασχόλησαν μέσα στη χρονιά που μας αποχαιρετά ήταν αναμφίβολα η ταινία του Joker με τον Joaquin Phoenix στον ομώνυμο εμβληματικό ρόλο, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού κεντρίστηκε από το πως θα είναι ο κινηματογραφικός διάδοχος του Heath Ledger. Η ταινία της Warner Bros. σε παραγωγή του Martin Scorsese μάλιστα, δεν θα αποτελεί μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC και θα αποτελεί μια ξεχωριστή δημιουργία, που θα διηγείται την ιστορία του κωμικού Arthur Fleck και τα γεγονότα που τον οδήγησαν να στραφεί στο έγκλημα και την περσόνα του "Clown Prince of Crime".

Μετά από πολλές φωτογραφίες, βίντεο και διαρροές μέσα από το πλατό, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips, ανακοίωνσε μέσα από τον Instagram λογαριασμό του την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ύστερα από τρεις μήνες. Πλέον, μένει να ολοκληρωθεί το μοντάζ της, ώστε να κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer της. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That’s a wrap on production. Thanks to the greatest crew NYC has to offer. It was a fun shoot— but we’re not there yet. #editingroom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips1) στις

Οι πληροφορίες γύρω από την πλοκή του Joker είναι φειδωλές, ωστόσο οι φήμες λένε πως ο Arthur είναι ο νοθός γιος του Thomas Wayne (Bret Cullen), ο οποίος πιθανότατα να μας συστηθεί και ως μια διαφορετική βερσιόν του Batman. Άλλωστε το Batmobile εθεάθη κοντά στο πλατό των γυρισμάτων, οπότε δεν αποκλείεται το παραπάνω σενάριο.  

Στο cast της ταινίας θα δούμε επίσης τους: Robert De Niro, Zazie Beets και Marc Maron.

Το The Joker θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου 2019.