Some Time Later: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τη νέα σατιρική δυστοπική ταινία του Jose Luis Cuerda

Η οποία τα λέει όλα έξω απ’ τα δόντια!
27 Νοεμβρίου 2018 14:24
Some Time Later: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τη νέα σατιρική δυστοπική ταινία του Jose Luis Cuerda

Η FilmSharks Intl έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για την επερχόμενη δυσοίωνα φουτουριστική μαύρη κωμωδία Some Time Later (“Tiempo Después”) του βραβευμένου με Goya σκηνοθέτη José Luis Cuerda (Butterfly, The Blind Sunflowers).

Το εν λόγω σατυρικό φιλμ συνιστά μία ισπανο-πορτογαλική συμπαραγωγή ανάμεσα στις Estela Films, Pólvora Films, Lanube Películas, El Terrat και την Atresmedia Cine, με την εταιρεία FilmSharks Intl. να έχει αναλάβει την διεθνή διανομή του project.

Η φρέσκια αυτή δημιουργία του Cuersa τοποθετείται στο πολύ μακρινό μέλλον, και συγκεκριμένα εν έτει 9177! Με βάση και την σχετική σύνοψη που δίνεται σε δημοσίευμα του Variety:

«Ολόκληρος ο κόσμος, ίσως ακόμη και το σύμπαν, έχουν συνενωθεί σε ένα κτίριο και στους βρώμικους, σχεδόν μεσαιωνικούς περιβάλλοντες χώρους του. Εκεί μπορεί να βρει κανείς όλες τις άπλυτες, άνεργες μάζες που συνθέτουν ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα σε μία δυστοπική κοινωνία από υποτακτικούς που κερδίζει πνεύμα και γοητεία. Μέσα στο κάστρο κατοικεί ένας φασιστικός βασιλιάς-τύραννος και το ετερόκλητο πλήθος μίας κοινωνικοπολιτικής ελίτ, γεμάτη με ακόλαστους κληρικούς, πολιτοφύλακες και μία κυβέρνηση που υπολειτουργεί. Τα πάνω κάτω λοιπόν, θα φέρει ο José Maria, ένας πωλητής λεμονάδας, ο οποίος φτάνει στο παλάτι και υπονοεί ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στον κόσμο από όσα οι ίδιοι πιστεύουν».

Το cast απαρτίζουν οι: Blanca Suárez (Cable Girls), Miguel Herrán (A cambio de nada), Antonio de la Torre (May God Forgive Us, The Realm), Manolo Solo (The Fury of a Patient Man), Roberto Alamo (The Skin I Live In, May God Forgive Us).

Η πρεμιέρα του Some Time Later έχει δρομολογηθεί από την eOne για την Ισπανία στις 28 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: