Monster Hunter: Πρώτη φωτογραφία από την ταινία με την Milla Jovovich

Με τον Paul W.S. Anderson να σκηνοθετεί ακόμη μία action περιπέτεια
21 Νοεμβρίου 2018 20:26
Monster Hunter: Πρώτη φωτογραφία από την ταινία με την Milla Jovovich

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργια φωτογραφία από τα πλατό του Monster Hunter, του επερχόμενου sci-fi φιλμ δράσης που φέρει την υπογραφή του Paul W.S. Anderson (Resident Evil), του συζύγου δηλαδή της Milla Jovovich, η οποία εν προκειμένω και πρωταγωνιστεί.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την διάσημη ηθοποιό να τρέχει πολύ γρήγορα μαζί με τον συνάδελφό της, Tony Jaa, με φόντο ένα αμμώδες τοπίο που θυμίζει αρκετά σκηνικό αλά Mad Max: Fury Road. Αυτήν την εντύπωση ενισχύει ομολογουμένως η επιλογή της περιοχής Atlantis Dunes στην Νότια Αφρική, όπου και λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας.

Το εν λόγω project της Sony Pictures, που συνιστά ουσιαστικά την κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης σειράς video games της Capcom, μας συστήνει πια μέσω της μεγάλης οθόνης την κυρίαρχη μορφή του παιχνιδιού, την υπολοχαγό ‘Natalie Artemis’ (Jovovich). Πρόκειται για μία γενναία πολεμίστρια η οποία μεταφέρεται σε έναν πρωτόγονο και επικίνδυνο κόσμο γεμάτο τέρατα. Ο Jaa υποδύεται έναν άνδρα που ακούει στο ψευδώνυμο του ‘Κυνηγού’ και κρατάει ένα τεράστιο ξίφος, γνωστό ως ‘Giant Jawblade’.

Το cast του Monster Hunter συναπαρτίζουν επίσης ο Ron Perlman και η Meagan Goo. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην σχετική λήψη: