Το Savage είναι η κινηματογραφική εκδοχή του "SoA" με φόντο την Νέα Ζηλανδία

Στην πρώτη φωτογραφία ο Jake Ryan αποκαλύπτεται πιο άγριος από ποτέ
04 Νοεμβρίου 2018 10:29
Το Savage είναι η κινηματογραφική εκδοχή του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα πλατό του γκανγκστερικού δράματος Savage με το οποίο επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Sam Kelly (Lambs, Darlene),  και εν προκειμένω σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε τον Αυστραλό ηθοποιό Jake Ryan (The Great Gatsby, Wolf Creek).

Το εν λόγω φιλμ γυρίστηκε στην Νέα Ζηλανδία και είναι εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες οι οποίες έχουν να κάνουν με μέλη από συμμορίες και παράνομες λέσχες μοτοσικλετιστών που ελέγχουν συγκεκριμένα μέρη της ηπείρου, κάτι που οπωσδήποτε παραπέμπει σε σκηνικά αλά Sons of Anarchy. Με επίκεντρο τον κύριο ήρωα ‘Danny’, μας παρουσιάζεται η ιστορία του για το πώς ο ίδιος απέκτησε διασυνδέσεις με τον κόσμο της παρανομίας, και το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται αφού καλείται πλέον να διαλέξει ανάμεσα στην πραγματική του οικογένεια και σε αυτήν που έχει φτιάξει ο ίδιος με έμπιστούς του μέσα από την δική του ιδιότυπη εγκληματική ομάδα.

Η υπόθεση του έργου θα αναπτυχθεί σε τρεις χρονικές περιόδους την δεκαετία του ‘60, του ‘70, και του ’80, παρακολουθώντας την ίδρυση και την μετεξέλιξη αυτού του γκρουπ με την πάροδο του χρόνου, ώστε να φτάσει να γίνει μία από τις πιο βίαιες και σκληροπυρηνικές σπείρες του τόπου εκείνου. H παραγωγή της ταινίας μόλις ξεκίνησε με τους  John Tui (Solo: A Star Wars Story, Battleship) και Chelsie Preston Crayford (Beyond the Known World, What We Do in the Shadows) να συμπληρώνουν το βασικό cast.

Πίσω από την χρηματοδότηση του Savage βρίσκονται οι New Zealand Film Commission, Avalon Studio Productions, Park Road Post Productions, Film Constellation και η Fulcrum Media Finance.