Bad Boys 3: Τα "Κακά Παιδιά" επιστρέφουν και το δηλώνουν με μια selfie!

Ο Martin Lawrence και πάλι στο πλευρό του Will Smith
01 Νοεμβρίου 2018 19:39
Bad Boys 3: Τα

Το Bad Boys 3 ακούγεται εδώ και χρόνια πως βρίσκεται στα σκαριά και ένα από τα θέματα που το κρατούσαν πίσω ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμα του Will Smith. Τελικά θα γίνει πραγματικότητα και έτσι τα "Κακά Παιδιά" ανακοίνωσαν την επιστροφή τους και επίσημα με τους Will Smith και Martin Lawrence να ποζάρουν για μια selfie: 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martin Lawrence (@martinlawrence) στις

Μάλιστα,στον προσωπικό του λογαριασμό ο Martin Lawrence ανήρτησε τη δική του φωτoγραφία πλάι στον Smith, καθώς σμίγουν ξανά στη μεγάλη οθόνη μετά από 15 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Lawrence είχε να εμφανιστεί σε ταινία από το 2011 και η τελευταία του εμφάνιση στο γυαλί ήταν στην τηλεοπτική σειρά Partners το 2014.  

Το σενάριο του Bad Boys For Life, όπως θα ονομάζεται η τρίτη ταινία, θέλει τον Marcus να δουλεύει ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και τον Mike να παραμένει στο αστυνομικό τμήμα του Miami. Οι δυο τους θα πρέπει να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους όταν ένας Αλβανός μισθοφόρος τους επικηρύσσει, καθώς οι δυο τους σκότωσαν τον αδερφό του. 

Τέλος, η Sony δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός Bad Boys 4 και παραμένει άγνωστο εάν τα συμβόλαια που υπέγραψε το πρωταγωνιστικό δίδυμο περιλαμβάνουν κάτι τέτοιο. 

Το Bad Boys For Life αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2020, καθώς τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν από την επόμενη χρονιά.