All is True: Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Kenneth Branagh μεταμορφώνεται στον William Shakespeare

Τελικά να ζει κανείς ή να μην ζει;…
31 Οκτωβρίου 2018 17:24
All is True: Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Kenneth Branagh μεταμορφώνεται στον William Shakespeare

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από το βιογραφικό δράμα εποχής All Is True όπου ο Kenneth Branagh μας συστήνεται ως ο κορυφαίος Άγγλος ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, William Shakespeare. Εν προκειμένω ο Kenneth Branagh κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Ben Elton. Το βασικό cast συναπαρτίζουν η Judi Dench ως η Anne, η σύζυγος του αξεπέραστου δραματουργού, και ο Ian McKellen θα μας συστηθεί ως ο Κόμης του Southampton.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά εν έτει 1613, όταν δηλαδή έχει κιόλας αναγνωριστεί η αξία της πένας του Shakespeare από τους συγχρόνους του και ο ίδιος δρέπει τους καρπούς των κόπων του. Ωστόσο, όταν το θέατρό του, Globe Theatre, καταστρέφεται ολοσχερώς λόγω πυρκαγιάς, ο Shakespeare επιστρέφει στο Stratford όπου καλείται να αντιμετωπίσει φαντάσματα του παρελθόντος και την οικογένειά του με την οποία οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Με τον θάνατο του μοναχογιού του,Hamnet, να τον στοιχειώνει ακόμη, παλεύει να έρθει πιο κοντά με την σύζυγο και τις κόρες του. Για να εξιλεωθεί όμως από λάθη των περασμένων, πρέπει να αναλογιστεί τις αποτυχίες του ως σύζυγος και πατέρας, και να διαχειριστεί συνταρακτικές αλήθειες και μυστικά που θα δοκιμάσουν τις αντοχές του οίκου του.

Η Sony Pictures Classic έχει αναλάβει την παγκόσμια διανομή του κινηματογραφικού αυτού εγχειρήματος, με εκπρόσωπο της εταιρείας να σχολιάζει πάνω στο όλο project: «Γνωριζόμαστε και έχουμε δουλέψει με τον Ken για είκοσι πέντε χρόνια. Αισθανόμαστε ότι είναι μία ταινία που ήταν γραφτό να γίνει. Φέρνει στο μυαλό το βάθος και τον δραματουργικό πλούτο ενός χαρακτήρα με τον οποίο ανέκαθεν γοητευόμασταν. Αυτό που είδαμε επιβεβαίωσε τον ενθουσιασμό μας να σχεδιάσουμε μία δοκιμαστική προβολή στο τέλος της χρονιάς και να θέσουμε σε κανονική κυκλοφορία το φιλμ κατά το νέο έτος. Πιστεύουμε ότι το κοινό θα αγκαλιάσει την φρεσκάδα του ‘All Is True’!».

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί και επίσημα η πρεμιέρα για το All Is True, κάτι που αναμένεται όμως να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.