Πρώτο trailer για το Death on the Nile με τον Kenneth Branagh και ένα all-star cast ηθοποιών

Αποκαλύπτεται ο διάδοχος του "Murder on the Orient Express"
19 Αυγούστου 2020 18:51
Πρώτο trailer για το Death on the Nile με τον Kenneth Branagh και ένα all-star cast ηθοποιών

Τον διάδοχο του "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" αποκάλυψε η 20th Century Fox με ένα πρώτο trailer για το Death on the Nile. Και πάλι, ο Kenneth Branagh υποδύεται το ρόλο του Ηρακλή Πουαρό και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι. 

Στο trailer συστηνόμαστε στους βασικούς παίκτες αυτού του μυστηριώδους εγκλήματος που λαμβάνει χώρα πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο στον ποταμό Νείλο. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι παρέα με τους φίλους του πραγματοποιεί τον μήνα του μέλιτος πάνω στο πλοίο. Εκεί όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους ένα ερωτικό τρίγωνο και ένας αναπάντεχος φόνος θα ταράξουν τις ισορροπίες και φυσικά μόνο ο φημισμένος Πουαρό μπορεί να λύσει το μυστήριο. 

Στο υπέρλαμπρο καστ του φιλμ συναντάμε τους: Gal Gadot, Armie Hammer, Emma MackeyTom BatemanRussell BrandRose LeslieLetitia WrightJennifer SaundersAnnette Bening, και Sophie Okonedo

Ακολουθούν τα πρώτα στιγμιότυπα της ταινίας του Branagh, σε σενάριο Michael Green και μουσική του Patrick Doyle, οι οποίοι αποτελούν συχνοί του συνεργάτες και έχουν λάβει υποψηφιότητες για Όσκαρ. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για την δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος μυστηρίου, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 1978 εκεί όπου ο αείμνηστος Peter Ustinov υποδύθηκε τον Ηρακλή Πουαρό. 

Το Death on the Nile θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις αίθουσες -εκτός απρόοπτου λόγω της πανδημίας- στις 23 Οκτωβρίου 2020.