Έτοιμος για παιχνίδια με τον χρόνο ο John David Washington στο TENET (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Nolan ετοιμάζει μια πρωτοποριακή κατασκοπευτική ταινία
28 Μαΐου 2020 12:34
Έτοιμος για παιχνίδια με τον χρόνο ο John David Washington στο TENET (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχουν ακουστεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό για τη νέα ταινία του Christopher Nolan που το hype έχει χτυπήσει...βαθύ κόκκινο, καθώς όλοι μιλούν για μια κατασκοπευτική ταινία που θα αλλάξει το είδος και θα αποτελέσει το 'καλούπι' του σινεμά για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Ακόμη μια κλεφτή ματιά στο άκρως αναμενόμενο TENET μας δίνουν τα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το Total Film ενόψει του νέου του τεύχους. 

Σε αυτά βλέπουμε τον πρωταγωνιστή, John David Washington, να είναι έτοιμος να σώσει τον κόσμο, έχοντας μια λέξη ως όπλο του το "δόγμα" (Tenet), καθώς και τους Elizabeth Debicki και Kenneth Branagh. Επίσης, στο cast συναντάμε τους Aaron Taylor Johnson, Dimple Kapadia, Clémence Poésy, Michael Caine και Himesh Patel. 

Από το νεότερο trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες μάθαμε πως ο χαρακτήρας του Washington θα πρέπει να αποτρέψει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και στόχος του είναι ένας Ρώσος (Branagh) με την ικανότητα να βλέπει το μέλλον, όχι μέσω του κλασικού ταξιδιού στο χρόνο, αλλά της αντιστροφής του χρόνου. Πράγματι το concept που φαντάστηκε ο Nolan μοιάζει -από τη περιγραφή και μόνο- ικανό να μας πάρει τα μυαλά. 

Το TENET είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου, όμως λόγω της ρευστής κατάστασης με το θέμα της πανδημίας, η Warner Bros. είναι επιφυλακτική να τη "κλειδώσει" και ίσως υπάρξει καθυστέρηση.