Joker: Το Batmobile εθεάθη στο πλατό της ταινίας (βίντεο)

Θα έχουμε εμφάνιση του Batman στην ταινία του Joaquin Phoenix; 
16 Οκτωβρίου 2018 19:18
Joker: Το Batmobile εθεάθη στο πλατό της ταινίας (βίντεο)

Τον τελευταίο καιρό έχουμε βομβαρδιστεί από φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το πλατό της νέας ταινίας του Joker, που μας δείχνουν το πόσο διαφορετική προσέγγιση θα έχει το -ξεχωριστό από το υπόλοιπο DCEU σύμπαν- φιλμ του Todd Phillips. Ωστόσο, μυστήριο προκαλεί ένα βίντεο που βάσει των πηγών φαίνεται να προέρχεται από το πλατό της επερχόμενης solo ταινίας του Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix.  

Το βίντεο ανήρτησε στο YouTube ο χρήστης THEMAJESTIRIUM1 και δείχνει ένα Batmobile να μεταφέρεται με φορτηγό προς το Newark του New Jersey, την τοποθεσία όπου γίνονται αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα του Joker. Μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε Batmobile αλλά είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του κλασικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Batman του Adam West από τη δεκαετία του '60. 

Εικάζεται, βάσει του μέχρι στιγμής υλικού που έχει βγει, ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε μια χρονολογία όπου ο Thomas Wayne, τον οποίο υποδύεται ο Brett Cullen -αντί για τον Alec Baldwin- τρέχει για δήμαρχος της Gotham και πως και οι δυο γονείς του Bruce Wayne είναι ζωντανοί. Είναι επίσης, πιθανό να εμπνέεται από το Flashpoint της DC όπου ο Thomas Wayne μετά τον θάνατο του γιου του Bruce, γίνεται ο Σκοτεινός Ιππότης. 

Εάν ισχύει το γεγονός ότι το Batmobile και άρα ο Batman θα έχουν κάποια εμφάνιση στο φιλμ του Joker, τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ο σκηνοθέτης θα χρησιμοποιήσει μια ενδεχόμενη συνάντηση του Clown Prince of Crime με τον Dark Knight. 

Το JOKER αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019.