O Sir Patrick Stewart είναι πια και επίσημα στο cast του νέου Charlie’s Angels

Από ‘Captain Jean-Luc Picard’ θα μας συστηθεί ως ο νέος ‘Bosley’
18 Σεπτεμβρίου 2018 17:53
O Sir Patrick Stewart είναι πια και επίσημα στο cast του νέου Charlie’s Angels

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Patrick Stewart (Star Trek movies, X-Men films) υπέγραψε για την συμμετοχή του στο reboot του Charlie’s Angels που ετοιμάζει η Elizabeth Banks, όπου ο ίδιος θα υποδυθεί τον ‘Bosley’.

Έτσι λοιπόν, οι καινούργιες «Άγγελοι του Τσάρλι», δηλαδή οι Kristen Stewart, Naomi Scott (Power Rangers), και η Ella Balinska (Midsomer Murders) θα αναλαμβάνουν τις αποστολές που τους αναθέτει η μυστική υπηρεσία πρακτόρων μέσω του ‘Bosley’ του αντιπροσώπου του αινιγματικού ιδιοκτήτη της, ‘Charlie’ που δεν εμφανίστηκε ποτέ παρά μόνο έδινε εντολές στους εργαζομένους του μέσα από ένα ηχείο. Στην σειρά του 1976-1981 όσο και στα φιλμ ο ‘Bosley’ βοηθούσε σημαντικά στις έρευνες των τριών γυναικών-ντετέκτιβ προμηθεύοντάς τες με πληροφορίες για τον κάθε στόχο που έπρεπε να φέρουν εις πέρας και συνιστούσε τον σύνδεσμό τους με την απρόσωπη κεφαλή του οργανισμού.

Ο Jay Basu (The Girl in the Spider’s Web) θα επιμεληθεί το σενάριο του Charlie’s Angels το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019.