Οι Sebastian Stan και Denise Gough στο "Monday" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης του Suntan θα κάνει τα γυρίσματα στη χώρα μας
24 Αυγούστου 2018 12:08
Οι Sebastian Stan και Denise Gough στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του franchise του Captain America, Sebastian Stan και η Denise Gough (Colette) ενώνουν τις δυνάμεις του στο επερχόμενο ρομαντικό δράμα Monday του δικού μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλο (Suntan).

Πέρα από την σκηνοθεσία, ο Παπαδημητρόπουλος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Rob Hayes. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πια την διάθεση να εμπλακούν σε έντονες σχέσεις. Και αυτό για ‘μένα είναι πολύ λυπηρό. Η ιστορία της ‘Chloe’ και του ‘Mickey’ είναι μία πολύ ειλικρινής ματιά σε μία σχέση, και εντός της υπάρχουν στοιχεία που ο καθένας θα αναγνωρίσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες. Απλά ανυπομονώ να βάλω μπροστά από τον φακό τους απίστευτα ταλαντούχους Denise και Sebastian και να κάνω μαζί τους γυρίσματα σε εντυπωσιακές τοποθεσίες, σε μέρη που ξέρω σαν την παλάμη του χεριού μου, και να δουλέψω με μία ομάδα παραγωγών που έχουν κάνει ορισμένα από τα αγαπημένα μου φιλμ!».

Η υπόθεση του έργου λοιπόν, εστιάζει σε δύο Αμερικάνους με αυτοκαταστροφικές τάσεις, οι οποίοι περνούν χρόνο στην Αθήνα αλλά και στα ελληνικά νησιά, αφήνοντας τον εαυτό τους να παρασυρθεί σε μία ιδιότυπη και συνάμα παθιασμένη ιστορία αγάπης.

Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται ο Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος (Before Midnight), ο Damian Jones (The Iron Lady), Brian Kavanaugh-Jones (Loving), ενώ ο Fred Berger του La La Land επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

 

Το όλο project χρηματοδοτείται από την Faliro House, με την Protagonist Pictures να αναλαμβάνει την διεθνή προώθηση του Monday.