The Aeronauts: Η πρώτη φωτογραφία ενώνει ξανά τους Eddie Redmayne και Felicity Jones

Έπειτα από την ‘Θεωρία των Πάντων’ οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντιούνται ξανά
16 Αυγούστου 2018 14:30
The Aeronauts: Η πρώτη φωτογραφία ενώνει ξανά τους Eddie Redmayne και Felicity Jones

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο στιγμιότυπο από το The Aeronauts, ένα βιογραφικό δράμα εποχής όπου ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them) και η Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) προχωρούν σε μία ακόμη κινηματογραφική συνεργασία μετά την Θεωρία των Πάντων. Οι παραπάνω παλιοί συνάδελφοι ξαναδίνουν τα χέρια εν όψει της συμμετοχής τους στο νέο αυτό έργο που σκηνοθετεί ο Tom Harper(Peaky Blinders, War & Peace) σε σενάριο του Jack Thorne (Wonder, How I Live Now).

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι ως ένα ζευγάρι της μεγάλης οθόνης, ενσαρκώνοντας την Amelia Wren, την χειρίστρια ενός αερόστατου, και τον επιστήμονα James Glaisher, που υποτίθεται ότι το 1862 επιχείρησαν ένα σπουδαίο ταξίδι στους αιθέρες καταφέρνοντας με το αερόστατό τους να αγγίξουν ύψη που μέχρι τότε κανείς δεν είχε αγγίξει. Φιλοδοξούσαν μάλιστα με όσα θα ανακάλυπταν μέσα από την περιήγηση τους αυτή να τους οδηγήσουν στην εύρεση καινούργιων γνώσεων μέσω της παρατήρησης και της ενδελεχούς αναζήτησης σε στρώματα της ατμόσφαιρας που πρωτύτερα κανένας άλλος δεν είχε εξερευνήσει, αποκτώντας έτσι εμπειρίες ζωής από τις οποίες φυσικά δεν έλλειψε και ο κίνδυνος.

Καθήκοντα παραγωγού εν προκειμένω επωμίστηκαν ο David Hoberman και ο Todd Lieberman της Mandeville Films, με τον τελευταίο να δηλώνει χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα:  «Όσον αφορά το ‘The Aeronauts’ κορυφαία προτεραιότητα για εμάς είναι η αυθεντικότητα. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γυρίσματα στον ουρανό με αερόστατο όσο μας το επιτρέπει και ο καιρός. Η εικόνα αυτή βγήκε αφού εκτοξεύσαμε την Felicity και τον Eddie 2,000 πόδια στον αέρα, παίζοντας την σκηνή εκείνη του σεναρίου, ενώ ένα ελικόπτερο τραβούσε όλα τα πλάνα. Είμαστε τυχεροί που η Felicity και ο Eddie έχουν το θάρρος να γυρίζουν οι ίδιοι τις σκηνές αυτές, καθώς κάτι τέτοιο καθιστά γνήσια την όλη προσέγγιση».

Τα γυρίσματα του The Aeronauts ξεκίνησαν φέτος αρχές της άνοιξης στο Λονδίνο.