Δόθηκε το "πράσινο φως" για το sequel του Train To Busan

Τα γυρίσματα προγραμματίστηκαν να ξεκινήσουν το 2019
14 Αυγούστου 2018 17:29
Δόθηκε το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Empire, κυκλοφόρησε η είδηση ότι πήρε το πράσινο φως η κινηματογραφική συνέχεια του μεταποκαλυπτικού θρίλερ Train To Busan γεγονός που επιβεβαιώθηκε και επίσημα διά στόματος του σκηνοθέτη Yeon Sang-ho.

Ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός ο οποίος ενορχήστρωσε την δράση της πρώτης ταινίας που βγήκε το 2016, απ’ ό,τι φαίνεται βάζει μπρος και για το αμέσως επόμενο κεφάλαιο της πρωτότυπης αυτής ανατριχιαστικής μυθοπλασίας με ζωντανούς-νεκρούς.

Ο πιθανός τίτλος του sequel λέγεται ‘Bando’, το οποίο σημαίνει “χερσόνησος”. Ο Yeon Sang-ho δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ScreenDaily όσον αφορά στο φρέσκο εγχείρημα που είναι στα σκαριά: «Πρόκειται για μία προέκταση του ‘Train To Busan’ αφού ο ιός έχει εξαπλωθεί απ’ άκρη σ’ άκρη της Κορέας, μόνο που οι χαρακτήρες δεν θα είναι οι ίδιοι. Μοιράζεται την ίδια κοσμοθεωρία και συνιστά ένα φιλμ δράσης με ζόμπι το οποίο έχει να κάνει με την επαύριο των όσων συνέβησαν στο ‘Train To Busan’ πάνω στην χερσόνησο».

Το Train To Busan 2 βρίσκεται ακόμη στην προπαρασκευαστική φάση του σεναρίου του, με πιθανότερο χρονικό σημείο έναρξης των διαδικασιών παραγωγής το 2019. Πρόσφατα, το "Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών" έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα και εδώ θα βρείτε την άποψη μας