White Lies: Ο Oliver Stone ετοιμάζει ξανά ταινία με πρωταγωνιστή τον Benicio Del Toro

Τα γυρίσματα του νέου δράματος θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2019 στην Νέα Υόρκη
14 Αυγούστου 2018 17:16
White Lies: Ο Oliver Stone ετοιμάζει ξανά ταινία με πρωταγωνιστή τον Benicio Del Toro

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι έπειτα και από την συνεργασία τους στο Savages του 2012, ο Oliver Stone και ο Benicio Del Toro ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους μέσα από το καινούργιο κοινωνικό δράμα που θα σκηνοθετήσει ο καταξιωμένος δημιουργός, το οποίο θα τιτλοφορηθεί ως White Lies.

Η δράση του επερχόμενου φιλμ θα λαμβάνει χώρα στην Νέα Υόρκη, εστιάζοντας στον Jack (Del Toro), έναν άνδρα που υπήρξε παιδί χωρισμένων γονιών, και επαναλαμβάνει και εκείνος με την σειρά του τα λάθη της οικογένειάς του όσον αφορά τον γάμο του, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα και στην σχέση του με τον γιο του. Νιώθοντας παγιδευμένος, θα πραγματοποιήσει μία εκδρομή που πάντα ήθελε να κάνει ώστε να ξεφύγει για λίγο, αλλά καταλήγει να χάνει τον εαυτό του ολοένα και περισσότερο. Όταν γνωρίσει μία γυναίκα της οποίας η ζωή είναι το ακριβώς αντίθετο από την δική του, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ριζικών αλλαγών όσον αφορά το άτομό του.

Η Nighthawk Capital Limited και η New Element Media θα χρηματοδοτήσουν το όλο project υπό την επίβλεψη των Fernando Sulichin και Ross Katz.

Οι διαδικασίες παραγωγής του White Lies αναμένεται να αρχίσουν την άνοιξη του 2019 στην Νέα Υόρκη.