Star Wars Episode 9: Θα χρησιμοποιηθούν και πλάνα από το The Last Jedi για την Leia

Η τελευταία μετά θάνατον παράσταση της Carrie Fisher
04 Αυγούστου 2018 14:07
Star Wars Episode 9: Θα χρησιμοποιηθούν και πλάνα από το The Last Jedi για την Leia

Μετά την ανακοίνωση του cast για το Episode 9 του Star Wars, οι fans καθησυχάστηκαν στο άκουσμα ότι η Leia θα εμφανιστεί στο κλείσιμο του Skywalker Saga, έστω και με ψηφιακά τροποποιημένα πλάνα που δεν χρησιμοποιήθηκαν από το The Force Awakens. Αυτός ήταν και ο μόνος τρόπος για να γίνει σωστά το Episode IX, όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης J.J. Abrams αφού το βρήκε αδύνατο να ολοκληρωθεί το saga χωρίς την παρουσία της. 

Θα αναρωτιέστε όμως γιατί να χρησιμοποιηθούν πλάνα μόνο από το The Force Awakens, όταν στο The Last Jedi είχε πολύ μεγαλύτερο ρόλο; Χάρη στον ρεπόρτερ του ABC, Clayton Sandwell, μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για την εμφάνιση της Carrie Fisher. Όπως δήλωσε στο Star Wars Net, είχε μια συζήτηση με τον αδερφό της Carrie, Todd Fisher, ο οποίος του είπε πως θα χρησιμοποιηθούν πλάνα και από το The Last Jedi για την μετά θάνατον επανεμφάνιση της:

Μίλησα με τον Todd Fisher σήμερα για όλα αυτά και συζητούσε με τον J.J. κιόλας. Τον ρώτησα, επειδή το δελτίο Τύπου ανέφερε μόνο το The Force Awakens, οπότε τον ρώτησα για το The Last Jedi και είπανε πως χρησιμοποιούν και από εκεί πλάνα. Τον ρώτησα πόσα λεπτά πλάνων είχαν από το The Last Jedi και μου είπε "Αυτό δεν μπορώ να στο αποκαλύψω!".

Σαφέστατα, ο αδερφός της Carrie δεν μπορούσε να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες, αλλά teaseαρε ότι μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τη Leia. Άλλωστε ήταν γνωστό πως όσο το The Force Awakens επικεντρωνόταν στον Han Solo, το The Last Jedi στον Luke Skywalker, έτσι και το Episode IX θα ήταν η ταινία της Leia. Μένει να δούμε εάν ο Abrams βρήκε έναν βαρυσήμαντο ρόλο για αυτήν. 

 Το Star Wars: Episode IX θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019.